Pfff, femeile raspund cam greu la aceasta intrebare.Baieti care sa o faca sex cu o singura fata toata viata nu cred ca sunt, poate sunt, dar foarte putini.Pana au dat de "fata potrivita" sigur au mai facut sex si cu alte fete.Cand gasesc o fata de care se indragostesc este posibil sa faca sex doar cu ea, dar depinde si de baiat pentru ca poate iubi o fata si mai face sex si cu alte fete, atunci doar pretinde ca iubeste doar o fata.Nu stiu, mai bine auzim parerea baietiilor, ca ei stiu mai bine
Cred ca depinde de sentimente.
Daca este o iubire puternica intre 2 persoane nu cred ca se vor satura sa faca acest lucru la ne-sfarsit. Eu am un amic. care sta cu o fata de aproape 2 ani. au 18 ani amandoi. eu nu stiu cum reusesc sa nu se sature unul de altul. cel putin odata la 2 zile o fac . uneori is disperati. o duce in cantina daca in casa nu are cum. in parc mi-a zis ca s-a intamplat. zici ca sunt ne-satuli.
Sunt foarte uniti unul de celalalt, si nici unul din ei nu dau impresia ca s-ar satura. Eu unul nu cred ca voi reusi niciodata sa fac sex doar cu o singura fata. chiar daca se cheama Angelina Jolie. :X Cred ca depinde de baiat. si de sentimente.
Poate sa se sature imediat dupa ce te-ai culcat cu el, depinde de gradul de porcime
Sunt absolut convinsa ca majoritatea barbatilor, cu femeia pe care o iubesc, fac sex toata viata cu mare placere si nu se satura niciodata.
Ce mica esti. si cate te mai asteapta. ce sa fac?, sa te mint frumos, sau desarte sperante sa-ti dau?! Mai bine invata, citeste, desavarseste-ti caracterul si cultura generala, si asa, vei avea sanse sa-l tii mai mult, si mai bine langa tine! Oamenii, senzatiile, sentimentele si jucariile lor sunt atat de diferite. incat, nu cred ca poate exista un sfat mai bun, asociat si cu necesara intelepciune de intelege, decide si accepta! sau, renunta.
Sant de acord cu brigaela dar mai adaugfaptul ca putine cupluri raman impreuna chiar daca au fost virgini amandoi si sunt destule cazuri in care fata se plictiseste de baiat si viceversa sa nu exageram la faptul ca baieti is porci pentru ca in ziua de azi si fetele nu-s mai bune poate chiar au depasit baetii!
Buna!, daca o iubeste pe pers. respectiva cuv. "satura" nu are ce cauta intre 2 ce se iubesc!, iar cand e vb. de capabilitatea si responsabilitatea baiatului de a-si tine iubita langa el prin "n" motive de afectiune si viceversa, lasand ca totul sa infloreasca intre ei, iarăşi nu vad rostul initierii catre o "alta", asa vor ramane fericiti pana la adanci batraneti!, ps. : datorita acelor motive "n" dintre ambele pers. automat, per forta sa reapara si o "alta", aici, bineînţeles luand parte acea despartire, ruptura conjungala, mai bine zis!, inca ceva -ce ai tu are si cealalta - o gaura!, hehe, glm... Ok, numai bine!, Pa!
Cu siguranta exista, dar sunt mici sansele sa fie doar o singura fata. Daca un baiat ar fi cu o singura fata de cand isi incepe viata sexuala si pana moare atunci da in aceste cazuri exista posibilitatea sa fac sex doar cu aceea persoana.
Ceea ce vreau eu sa zic este ca exista baieti capabili sa faca sex doar cu persoana iubita atat timp cat sunt impreuna. Atat timp cat 2 persoane se iubesc este greu sa se sature sa faca sex. Lucrul frumos la sex este ca poti improviza si poti face ca de fiecare data sa difere si sa alterneze si atunci nu prea te saturi.
Probabil sunt baieti de acest gen. dar foarte rari.mai sigur e ca femeile nu rezista cu un singur barbat in viata. daca o sti pe aia spune-mi si mie
Normal ca nu! stii de ce? pentru ca traim in secolul 21...si "secolul 21 e bazat pe sex")). Eu, ca femeie n as putea sa fac sex "cu un singur baiat, barbat toata viata", dar asta nu inseamna ca nu il iubesc sau ca nu imi place sa o fac cu el.
Personal nu cred ca exista barbat sau femeie care sa nu aiba macar o aventura.De ce si cum, e mult de povestit. Trebuie doar sa ti minte ca omul a ajuns unde a ajuns datorita curiozitatii si poftei de cunoastere.
Eu mah consider o persoana de genul asta! Si sunt o persoana de acesta! Stiu sa iubesc si nu miar strica sa am singura fata in viata mea! aici mah refer la sex.pa pa
Nu cred ca exista baieti care sa o faca toata viata cu o singura fata. mai intai trebuie sa gaseasca fata potrivita pentru el din toate punctele de vedere si pana gaseste aceea persoana o face si cu alte fete ...Si pentru intrebare dupa cat timp se satura un baiat sa faca sex cu aceeasi persona:depinde de baiat, uni se pot satura chiar dupa ce o fac prima oara cu fata respectiva, uni dupa cateva zile, luni, ani.Pt a nu se satura de fata trebuie mereu sa incerce lucruri noi in pat, chiar orice fara inhibiti deoarece baiatul se duce la alta fata sa faca sex.
Ma numesc Vlad. Am avut o relatie de 3 ani de zile cu prietena mea, am fost virgini amandoi si ne-am iubit foarte foarte foarte tare pana intr-o zi cand mi-a zis ca pur si simplu nu mai simte placerea s-o faca cu mine si am decis sa ne despartim. I-am dat "papucii" cum se zice... pentru ca nu puteam traii cu ideea sa stau cu ea si sa nu simta placerea de a o face cu mine. parerea mea pentru tine e ca oricare baiat se satura de la o vreme, indiferent de persoana cu care sta. si e valabil si invers, si femeile sa satura