Dupa 7 luni si considera ca a fost extrem de indraznet (asa am considerat si eu atunci) si ca eu am fost cucerita surprinzator de repede. Tine seama ca aveam amandoi peste 25 de ani si ca mai avusesem parteneri sexuali (eu unul, el doua)
Am 5 luni de relatie si inca nu a pomenit nimic, dar am discutat despre lucrul asta foarte mult, si e dispus sa ma astepte cat va fi nevoie, pentru ca vrea sa imi arate ca ma iubeste cu adevarat.
Dupa prima luna, dar nu m-a intrebat nikiodata, mi-a aratat ca vrea. dar eram virgina si cu timpul nu a mai inkerkat. s-a intamplan cu un an si cateva luni mai tarziu, exact cand nu se astepta.
Pe mine... Sincer nici una nici alta!
Eram amici, l-am pupat=nimic, l-am sarutat=parca m-ai misca, am pus mana unde nu trebuia si-am iesit invingatoare...
Concluzia? Nu m-a intrebat, eu am sarit prima...
Dupa cat timp de cand ne-am cuplat?
Daca spunem ca ne-am cuplat de cand ne-am sarutat, cred ca la 3 minute
Actul in sine a durat 5 minute cu tot cu dezbracat in imbracat, ca noi lucram cu viteza luminii dar inca suntem impreuna, ceea ce ma mira.
Tu?
Pai nu cred ca trebuie sa ceri accest lucru, hai cand facem dragoste/sex s'au asa, cand va fi momentul vine de la sine, parerea mea, unu care mi'ar cere ii dau direct papuci
Eu sunt de 4 luni si ceva aproape 5 luni si nu mi-a zis nimic si nu am vb despre asa ceva si apreciez la el asta
Lucrurile astea nu se intreaba sau se cer, pur si simplu vin de la sine, ma rog, la persoanele mature...
Eu i-am cerut lui dar m-a refuzat, suna ciudat dar am facut dupa 6 luni. aveam 24 de ani.
Sunt unii care cer sa faca sex, pr meu nu mi-a zis niciodata ca dk as vrea sa fac sau ceva de genu
Daca doua persoane se iubesc cu adevarat si au incredere unul in celalalt... acest lucru vine de la sine, nu trebuie neaparat sa te intrebe! La mine s-a intamplat dupa vreo 7 luni...
Avem 6 luni si doar am vorbit despre acest subiect!
A spus ca o sa se intample cand o sa vreau eu
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: