Sa ajungi mai intai pana acolo. Deocamdata daca nu poti vorbi cu niciuna nu are sens sa iti pui astfel de intrebari.Gaseste una tare iti place si te place inapoi, iar dupa te descurci tu.
Un barbat nu ar trebui sa ceara sex-> nu este un obiect es un sentiment. -> acest sentiment se creeaza prin: securitate, sentimente comune, si iubire.
-> iti sugerez sa vorbesti deschis cu partenera ta pe aceasta tema, dar in acelasi timp sa o faci cu tact, deoarece ea poate nu este pregatita.
Sper ca rãspunsul meu sa-ti fie de ajutor ( Vlad).
Îmi pierd răbdarea după prima intalnire în care n-am făcut nimic interesant.
Ma întreb oare exista barbati care sa aștepte 20 întâlniri pana sa facă sex cu o femeie? Nu
De aia fetele bune sunt singure și parașutele intr-o relație, că alea oferă sex.
Dar de unde pana unde ai ajuns la concluzia asta? Ai pus și un număr fix (20),e bătut în cuie și nu știu eu?
Majoritatea femeilor o fac la prima sau a doua întâlnire dacă bărbatul e capabil să le satisfacă creierul prima oară, că cică femeii i se scoală creierul
Nici nu cred că tu, în tinerețe, ai asteptat 20 de întâlniri.Pai 20 întâlniri e cam 5 luni dacă e sa vă întâlniți în weekend, duminica când e liber.
Unele răspunsuri nici la tomberon nu le găsești...
După ce te însori cu ea se prinde singura ca vrei, nici nu trebuie sa ii ceri. Cine nu e dispus sa își asume responsabilitatea căsătoriei nu merita sa aibă parte de sex.
Cred că faza cu sexul vine atunci când sunteți amândoi pregătiți și vreți asta. Câți ani ai de întrebi așa ceva?
Cand esti sigur de sentimentele tale si esti sigur ca vrei ceva serios.
Intreab-o si pe ea ce parere are despre asta si cand este pregatitia sa faca sex cu tine.
Nu exista un număr anume de întâlniri, totul vine voluntar atunci când și ea simte sa faca ceva. Daca tu ii ceri, probabil că o să facă din obligație și nu o sa fie foarte interesant, doar o părere personală.