Intrebarea ta imi place!
Ca sa "Faci Dragoste",iubeste mai intai,mor de drag ca ai si subliniat sa faci dragoste,nu sa faci sex!
Iubesti,oferi si primesti dragoste,simti ca ai vrea sa oferi omului drag si luna de pe cer,i-ai pune intreg pamantul la picioare,si pentru ca nu poti,oferi ce ai la indemana,adica umila ta persoana,te daruiesti plin de bucurie,total si fara nici un regret.
Vezi,deci,ca nu e vorba de zile,e vorba de timp mult, iubirea nu e un simplu entuziasm de-o seara, dragostea se cladeste in doi, pas cu pas, cu doua suflete intr-unul!
Eu am aşteptat 3 ani(aprox). Acum depinde de fiecare. Oricâtă încredere ai avea în el, nu o faci cu el în primele 5 luni de relaţie. Asta în cazul în care eşti virgină, fată serioasă. Dacă nu... poţi şi din prima seară.
Depinde de felul tau de a fi si de felul lui de a fi, dar oricum nu te sfatuiesc sa o faci atat de repede, de la inceputul relatie ca sa nu regreti mai tarziu! Mai asteapta totusi un timp!"Zile"? Mi se pare cam prea putin eu as zice cateva saptamani sau chiar o luna de acomodare!
Nu ai de unde sa stii, poate ca nici nu ai sa o faci, nu poti prevesti asa ceva ( decat daca nu cumva iti faci vre0un plan exact )
Chestia asta nu tio poate explica nimeni sau nu iti poate da nimeni un raspuns aceasta chestie o faci cand simti tu ca a venit vremea, cand te simti pregatit/a.
Dupa cate zile?! O nu, nu te grabi asa tare, dragostea nu e un lucru pe care il faci cu oricine si oricand! Este un lucru pe care il faci doar cand vei simti tu asta, cand vei gasi persoana potrivita, persoana in care sa ai incredere si care te va iubi sincer! Nu te lua dupa altele sau dupa vorblele unora care iti spun sa o faci! Nu never! Ai rabdare ca oricum nu castigi nimic! Din contra daca te vei grabi exista posibilitatea sa fi dezamagita de persoana aleasa de tine! Asteapta
Faci dragoste cu prietenul tau, cand simti ca este momentul potrivit. Poti fi impreuna cu el de 2 ani si sa nu fi facut nimic.Depinde de tine, depinde daca iti doresti sa faci si acest pas in relatia ta, mai repede sau mai tarziu.
Dupa ce prinzi incredere in el, daca faci asta dupa 2-3 zile s-ar putea sa te trezesti ca ai ramas singura