Neinceperea menstruatiei la data calculata/preconizata reprezinta primul si unicul semn de sarcina. Alte simprome de sarcina pot sa apara (insa nu in mod obligatoriu) doar dupa trecerea unei perioade de minim 3-5 saptamani de la data la care in mod normal ar fi trebuit sa se produca menstruatia. Niciodata NU POT sa apara simptome de sarcina mai devreme de 5-6 saptamani fata de momentul intretinerii contactului sexual neprotejat care a stat la baza formarii sarcinii. Multa sanatate!
Primul semn e ca menstruația următoare întârzie.
Daca te referi la greturi, varsaturi, somnolenta etc. ele apar cam la 8 saptamani de la actul sexual.
Buna! Diferă de la orgsnism la organism. De regula atunci când nu îți vine menstruația, desi poate veni 2-3 luni si peste
In cazul meu nu e regulata. Imi venea la sfarsit de luna mai mereu. Luna trecuta mi-a venit pe 28. Inca nu pot sa zic ca a intarziat, dar totusi sunt ingrijorata. Vreau sa stiu care este eficienta testelor de sarcina si cand pot face unul. Contactul sexual a fost pe 24 luna aceasta. Dau funda
anonim_4396 întreabă: