| Narfundo a întrebat:

Dupa ce am facut-o cu ea. a inceput sa fie foarte disperata. A tinut mortis sa ma cunoasca mai mult, sa stie de unde sunt, sa imi cunoasca fam.Eu am fugit de ea si nu am mai contactat-o.Numai eu am nr ei de tell.Nu i-am dat numarul meu.Incepuse cu faze delea ca se sinucide, ca ma iubeste prea mult.Am acum o frica in mine.
Ce ziceti? sa o sun?

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Sti ce e in mintea ei acum? Ca doar te-ai folosit de ea. Vroia sa te cunoasca pentru ca ii era frica, sti si tu ca sunt baietii astia care lasa fetele dupa ce o fac cu ele si ii era frica. Suno!

16 răspunsuri:
| PussyfootMissSuicide a răspuns:

Tu ce crezi?
nu ai procedat corect. tu ai vrut-o pentru o noapte si fata a crezut ca e o relatie serioasa.straight face
gandeste-te inainte sa faci ctae o prostie.suno si lamurestetreburile cu e ala teleofn.insa dac anul vrei sati afle numarul suno cu ascuns si vorbiti asathinking

| didee a răspuns:

Proasta laughing) poate e insarcinata laughing)))))))))))

| Miinato a răspuns:

Stai Linistit happy.
cel mai bine e sa o suni,
sa o intrebi daca e bine,
sa vada ca iti pasa de ea,
si sa i spui. sa va mai italnitsi la un suc.
sau ceva. sa va cun mai bine happy.
Sper ca tsiam fost de folos :*

| LoveYou2013 a răspuns:

Da normal daca tii la ea, daca tii fii alaturi de ea si intreab-o dc sa purtat asa

| RXN a răspuns:

I-ai spus de la bun inceput ca vrei sex si atat?

| mariana123novela a răspuns:

Da daca nu mai vrei sa fii cu ea spune-i-o pentru ca daca te legi de ea chiar daca nu o iubesti poti fi foarte nefericit si o poti face si pe ea nefericita.Succes in continuare.

| Narfundo explică:

DeDeDelialaughing sa vad daca e bine? da nu ma intereseaza. Faza e ca este obsedata si nuht ce ii trece prin cap. Poate o sa o contactez peste 2 saptamani cand ii trece nebunia

| Narfundo explică:

Nu am timp sa stau dupa cru ei. E prea obositoare.Adik nuht.Nu imi trebuie mie dragoste" la varsta asta, sa tin eu la ea. Dc sa se gandeasca asa Crisu.Stie prea bine cine sunt.Nu ii trebuie detalii.Trebuie sa stie ea cu cine umblu si unde stau? Serios nu e cam mult pentru varsta asta? Doar nu vrea sa ne luam rolling on the floor

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă i-ai spus de la început că vrei doar sex şi-atât, vezi-ţi de treabă.
Dacă nu, ai cam pus-o că n-ai procedat prea grozav.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti incredibil de nesimtitstraight face...cum adica. tu chiar te ai folosit de ea? ai vrut doar o noapte.se simte amagita si poate chiar e insarcinatastraight face. bai copii.nu mai faceti minuni din astea ca nu stiti unde se ajunge.clar e si vina ei, ca nu s-a gandit inainte.asta spune multe si despre ea. tu incearca sa o calmezi ca de`... vorba ta.maine poimaine te trezesti ca se sinucidestraight face. dmne ce copila si aia.

| mirunaana a răspuns:

Orice fata ramane disperata(exceptand fetele...hmm stii la ce ma refer) dupa un baiat cu care a facut-o...in special daca era virgina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai de te-ai purtat asa necugetat si fara simt de raspundere?

| kissmealiss a răspuns:

Pai ai facut-o cu ea cel putyn din compasiune ar trebui sa o suni cel putyn asa cred eu. cine stie poate chiar te iubeste trebuie sa iei in calcul toate variantele suno si vb cu ea. si cel mai important ai grija sa nu fie ggravida. ca nu ai vrea un beby la anii tai. in orice caz ai grija de u si vezi ke faci ok

| Narfundo explică:

Scz anonim.inteleg ce zici. Dar e numai vina mea.Eu am abordat-o.Eu am amagit-o si am excitat-o.Nu cred ca e vina ei. Ea doar era atrasa de mine.Nuht mi-s-a parut ca am fost un demon.Nu vreau sa o mai vad.Cn esti anonim?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum o suni daca nu mai ai nr ei?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze am citit eu gresit.
Poate s-a atasat de tine, de ce fugi de ea? Te-ai culcat cu ea poate pnt ea este un lucru foarte important.Aia cu familia e exagerata, dar sa te cunoasca mai bine pe tine nu vad de ce e asa rau.

Eu am impresia ca esti putin rupt de lume.Parerea mea din ce ai scris tu aici, felu in care te-ai exprimat.Am dreptul la o parere asa ca nu ma judeca.