| Deliamdelia a întrebat:

Dupa ce am facut sex fara prezervativ cu cineva am primit un miros vaginal urat. Inainte nu il aveam. De la ce e? Si ce poate fi?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Macar ai avut orgasm? Control ls ginecolog proba vaginala astepti rezultatul, probabil o infectie, nu te spala imln exses cu sapun sau sampoane la vagin ca strici diversitatea vaginala, stii ce inseamna flora vaginala? Sunt bacteri bune dar tu le omori cu sapun sau sampoane sau daca penisul lui a avut bacteri alea sau inmultit si acum domina ele, antibactetile ucid tot ce intalnesc nu este chiar sanatos, cica spalatul cu ceai de musetel ajuta mir mi-a trecut conjuctivita cu el ia vezi

| Lecorbusier a răspuns (pentru RAY):

Esti destul de inteligent pentru cineva care se descrie ca fiind un incel

| RAY a răspuns (pentru Lecorbusier):

Cu diferenta ca eu nu afirm ca cica femeile sunt obligata sa faca cu noi sau ca trebuie omorati aia care sunt frumosi, au fost uni incel care au comis crime, consider ca fiecare se descurca in viata cum poate

| Lecorbusier a răspuns (pentru RAY):

Corect sefu

| RAY a răspuns (pentru Lecorbusier):

E o nebunie sa afirmi asa ceva atractia fizică e ca foametea vine involuntar nu o poti controla, ce bine era daca as putea sa fac sa numai imi fie poftă de unele chesti, o fi eu frustrat dar ratiunea trebuie sa primeze in fata primatei din noi

| corbulalbrosu a răspuns:

Exista nesansa ca in urma sexului neprotejat, sa fi ajuns in vaginul o bacterie care a provocat probabil aparitia unui infectii aflate inca in faza incipienta de infectare a florei si a secretiei vaginale. Este indicat sa te prezinti la un laborator de analize medicale pentru a fi recoltata o proba de secretie vaginala in vederea efectuarii analizelor necesare, prin care sa se determine natura agentului patogen. Pe baza rezultatului obtinut medicul de familie poate prescrie tratamentul corect si necesar de a fi urmat. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

BTS.
Mergi la medic și te lămurește.

| Deliamdelia explică (pentru mihai69):

Dar nu am simptome de dureri sau iritatii doar vaginul imi miroase urat

| mihai69 a răspuns (pentru Deliamdelia):

Nu e musai să te și doară sau să te iriți. Nu de la început, cel puțin.
Mirosurile urâte apar din cauza unei flore bacteriene prea abundente.

| cristimihailov a răspuns:

BTS care incepe cu C...