| ramonatm17 a întrebat:

Dupa ce am intretinut relatii sexuale neprotejate doua seri la rand cu prietenul meu, acestuia i-au iesit niste bubite rosii pe penis... a fost la doctor si i s-a spus sa le multumeasca fostilor mei parteneri, dar asta in conditiile in care in ultimul an eu am intretinut relatii sexuale neprotejate cu nimeni si in martie am fost la un control unde mi s-a spus ca la mine e absolut totul in regula. imi poate explica si mie cineva care sunt motivele? atata timp cat eu stiu ca sunt perfect in regula. e urgent.

9 răspunsuri:
| Alexandra_2188 a răspuns:

Pai punetzi si problema asta daca o luat el de la altele.findca daca tu nu ai nimic nu are ce sa ia de la tine.nu iti face griji, dar doctoru nu i-a zis exact de la ce i s-a facut?

| lo a răspuns:

Mi se pare incredibila reactia medicului.Cel mai bine este sa iti faci si tu alt control iar in functie de rezultatele analizelor, partenerul tau sa schimbe doctorul.

| JohnnyBi a răspuns:

Doctorul ala e pus acolo sa ajute nu sa faca remarci imbecile. sa se duca la un alt doctor. sau chiar mai multi. experienta in domeniu variaza de la unul la altul. daca tu esti in regula si el nu gandeste-te ca nu esti singura cu care si-o pune. acelasi raspuns a mai multor doctori trebuie sa fie corect =>. intelegi tu

| MMihai a răspuns:

Mai fă un control. Mergi cu el de mână la un medic de dermato -venerice adevărat și vezi ce zice că are el. Dacă el are o boală venerică acum o ai și tu. Și trebuie să te tratezi și tu.// Comentarii aiurea fără tratament, nu sunt de comentat./// Citește despre bolile cu transmitere sexuală. ( Șancru sifilitic, vegetații veneriene, șancru moale, etc.). Bubițele alea sunt o boală venerică aproape sigur, iar acum cred, că o ai și tu. Pentru moment pauză la făcut sex și excursii pe la medic + la niște biblioteci (carte / cărți despre boli cu transmitere sexuală, dermato-venerologie)

| Marius_3437 a răspuns:

Poti lua problema putin mai altfel. Ati intretinul reletii sexuale neprotejate doua seri la rand, adica in seara a doua, si intr-a treia. In prima seara, cu cine a facut sex? Dar daca are ceva de mai multa vreme, ceva ce era in perioada de incubatie?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista infectii acre pot fi inaparente si complet lipsite de semne si simptome. Atata timp cat nu ti-ai facut analize de secretie si culturi de col uterin (cum este obligatoriu la schimbarea partenerului), nu poti sti daca esti in regula, ci doar ca pari OK. Tu ai fost complet nepasatoare fata de partenerul tau, nu ti-ai facut analizele, te-ai multumit cu un simplu examen ginecologic, ceea ce este complet insuficient daca ai de gand sa faci sex neprotejat. Si uite asa erai purtatoare asimptomatica a unei boli cu transmitere sexuala, pe care i-ai dat-o si lui.

| ramonatm17 explică:

Mentionez pentru toti inclusiv Brigaela am absolut toate analizele facute si nu port nici o boala cu transmitere sexuala. am consultat mai multi medici chiar si dupa ce am aflat de problemele lui si mi s-a spus ca sunt in regula. la ce sa ma gandesc? ca a intretinut relatii sexuale cu alta si ca e posibil sa fie asta cauza? atata timp cat eu am analize clare care certifica faptul ca nu sunt purtatoare de nici o boala

| niki a răspuns:

Eu am trecut prin aceeasi situatie trazni-ar de doctori! dupa ce am facut dragoste cu prietenul meu, am avut niste scurgeri mai ciudate si am fost la control si exact acelasi comentariu a avut si doctoru meu! am facut un scandal cu saracu meu iubit...bineinteles ca el nu avea nici un fel de problema,asa ca am mers la alt doctor,am facut alte analize,si era doar o anexita,dar daca nu mergeam la alt doctor ne puteam desparti,pentru ca eram la inceputu relatiei si na,e ca la inceput! explica-i prietenului tau asta! merge-ti la alt doctor urgent! daca tu nu ai nimic, sigur nu a luat nimic de la tine, dar prevenit faceti alte controale amandoi!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai 3 culturi de col succesive la interval de minim 3 zile intre fiecare dintre ele cu rezultat negativ (inclusiv pe medii speciale pentru ciuperci si Chlamydia), inseamna ca este posibil ca el sa fi avut alta partenera sexuala.