anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce am luat pilula de a doua zi au trecut aproximativ 2 zile si am fost putin ametita si obosita in ziua respectiva, am citit ca ar trebui sa se manifeste altfel cu sangerare. Inseama ca nu si-a facut efectul? Mentionez ca am luat-o la o ora dupa contact.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pastila de a doua zi are o gramada de efecte secundare! Din pacate, nu stim in ce masura organismul tau o tolereaza si cat de rau iti poate face, sau cat este de eficienta pentru tine, pentru ca are o marja de eroare de 5%.
Dupa cum spuneam, nimeni nu-ti poate confirma daca si-a facut efectul sau nu, vei vedea tu daca iti mai vine ciclul sau nu si asa iti vei da seama, pentru ca de acum pe o perioada lunga de luni, ciclul va foo total neregulat, iar ovulatia se va produce aleator.

| mudokins78 a răspuns:

Păi de ce ai luat pilulă (medicament de distrugere a organismului) când puteai să îl pui pe pulărău să îşi pună prezervativ!
Şi acum nu mai erai nevoită să pui întrebarea asta penibilă!

| ficusdegradina a răspuns:

Rolul pastilei esta asa:
1. sa previna fecundarea ovulului;
2. sa previna implantarea in uter cand prima faza esueaza;
Sangerarea se petrece cand s-a ajuns la a doua faza de obicei.Deci nu inseamna neaparat ca nu si-a facut efectul, mai ales ca ai luat-o la o ora. Ameteala si oboseala sunt side-effects obisnuite pentru o chestie plina de hormoni. De principiu, stai calma si nu te agita. Si sa stii ca nu exista intrebare proasta(teoretica) si nici penibila. Bine ca ai luat-o rapid, alta data protejeaza-te, pentru ca poti suferi pe termen lung.

| ficusdegradina a răspuns (pentru ficusdegradina):

Plus ca nu trebuie *neaparat* sa suferi dereglari ENORME la ciclu, sunt trecut prin prima mana de asa ceva si nu a devenit ciclul ei "total neregulat luni de-a randul".