Nu...lasa`l sa vada ca nu-ti pasa, pune statusuri d`alea sa-i faca`n ciuda " De azi sunt fericita...mult mai fericita decat atunci cand eram cu tine"
BUna, nu pune! El isi va da seama ca tu ai observat ca are poza cu o fata la avatar si isi va da seama ca esti geloasa si ca pui si tu sa ii faci in ciuda!
Isi vei da prea mare importanta daca te arati afectata, nu te lasa afectata si fi indiferenta, indiferenta e cea mai buna solutie...
POate il faci gelos ca pui cu altul, dar ce rezolvi cu asta? Daca il ignori e mai bine, deci cum am mai spus, el mai mult ca sigur isi va da seama ca tu vrei sa ii faci un ciuda pentru.ca te-a deranjat poza care a pus-o el la avatar.
Pai sa inteleg ca sunteti inca impreuna...ca sa ii intorci gestul la fel zic si eu ca nu are rost dar ca sa ramai indiferenta la ce a facut el, nu e o idee buna. Daca are pe cineva si nu se astepta ca tu sa intri atunci si sa vezi? Poate ca vorbea cu ea si ca sa o impresioneze a facut asta nu sa te faca pe tine geloasa. Ar trebui sa discuti cu el, si sa ii spui ca te deranjeaza sa faca asta. Daca ramai indiferenta vaa crede ca nu stii nimic depsre asta si atunci el isi va continua ...treburile lui Daca a pus poza cand vorbea cu tine atunci trebuia sa ii ceri explicatii. Bafta!
Nu in nici un caz.nui da atentie. daca pui poza cu unu la avatar il satisfaci aratandui ca i-ai vazut avatarul si te-ai ofticat in schimb daca nu o sa vada ca nul mai interesezi.si "opusul dragostei nu este ura ci indiferenta". ia ignora-l tu total nici mkr statusuri nu-ti pune.nici fericite nici triste.de nici un fel. daca iti pui status de fericire referitor la km te simti acum fata de trecut isi va da seama ca o faci intentionat sa se oftice el si nu-i va pasa.credema.INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE.
Buna. Nici sa nu te gandesti sa pui. Asta ar insemna sa te cobori la nivelul lui. El asta vrea.
Mai bine ramai indiferenta si rece la tot ce se intampla cu el. Iti face in ciuda ca sa vada cum reactionezi, daca vede ca iti pasa dupa pererea lui esti luata de fraiera, si nu cred ca vrei asta.
pa pa:*
funda? ceva?
Esti sigura ca a pus poza ca sa te fac geloasa? dc sa te razbuni...razbunarea e arma prostului...nu ai de ce sa pui >:d
Nu cred ca ar ajuta cu ceva...lasal pe el sa isi faca de cap, si daca te iubeste o sa isi dea seama singur de ce a facut, si ar fi bine sa nu il mai bagi in seama un timp
Nuu... tu fii mai superioara decit el. Tu mai bine pune o poza in care zimbesti si un status vesel!