| catalina_2916 a întrebat:

Dupa ce esti dezvirginata, dupa cat timp este bine sa o faceti din nou? adica presun ca trebuie sa treaca un timp pentrua se reface himenul.

12 răspunsuri:
| Rainbow_4693 a răspuns:

Draga Catalina odata ce te`ai dezvirginat asa ramai himeul nu se mai reface.Asa ca poti sa o faci si de 10 ori pe zi ca nu va mai fi nici o problema si nu exista o limita de timp dupa care sa o faci

Răspuns utilizator avertizat
| radugolgolut a răspuns:

Timp de 3 zile trebuie sa o faci la fiecare 2 ore, asa se face o dezvirginare ca la carte

Răspuns utilizator avertizat
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Dupa un secol! Maibine te duci la manastire!

| Claudiu93_7511 a răspuns:

No dati seama ce intrebari se pun pe aicia, eu si mor cand le vad, hahahha

| AncaElla a răspuns:

Pana te reincarnezi.

| madyddd a răspuns:

Tias recomanda sa o faci din nou din ora in ora laughing nu vei avea nici un fel de probleme mai fata.laughing

| diaηα a răspuns:

Da se poate` lipi cu scuipat.

| ColorfulBubbleGum a răspuns:

Lasati fata in pace. Draga, partea aceea nu se mai reface.Din cate stiu nu e nevoie de nici-un timp in plus pana la urmatoarea data.)

| catalina_2916 explică:

Nu sunt asa de redusa mintal incat sa cred ca se va "lipi".nu m-am exprimat poate adecvat.ma refeream incat sa se "cicatrizeze", pentru ca e ca o rana deschisa si presupun ca e dureros s-o faci dupa un interval f scurt.asa ca lasati-o mai usor cu ironiile.e un site in care ar trebui ca oamenii sa se sprijine, sa fie folositori cu un sfan, nu sa "sara la gatul cuiva" petru o greseala de exprimare...

| diaηα a răspuns (pentru catalina_2916):

Daca nu esti asa de redusa mintal incat sa crezi ca se va lipi, atunci ar fi trebuit sa-ti dai seama ca himenul nu se poate reface. Odata ce esti dezvirginata asa ramai, nu m-ai ai ce face.