Draga Catalina odata ce te`ai dezvirginat asa ramai himeul nu se mai reface.Asa ca poti sa o faci si de 10 ori pe zi ca nu va mai fi nici o problema si nu exista o limita de timp dupa care sa o faci
Timp de 3 zile trebuie sa o faci la fiecare 2 ore, asa se face o dezvirginare ca la carte
No dati seama ce intrebari se pun pe aicia, eu si mor cand le vad, hahahha
Tias recomanda sa o faci din nou din ora in ora nu vei avea nici un fel de probleme mai fata.
Lasati fata in pace. Draga, partea aceea nu se mai reface.Din cate stiu nu e nevoie de nici-un timp in plus pana la urmatoarea data.)
Nu sunt asa de redusa mintal incat sa cred ca se va "lipi".nu m-am exprimat poate adecvat.ma refeream incat sa se "cicatrizeze", pentru ca e ca o rana deschisa si presupun ca e dureros s-o faci dupa un interval f scurt.asa ca lasati-o mai usor cu ironiile.e un site in care ar trebui ca oamenii sa se sprijine, sa fie folositori cu un sfan, nu sa "sara la gatul cuiva" petru o greseala de exprimare...
Daca nu esti asa de redusa mintal incat sa crezi ca se va lipi, atunci ar fi trebuit sa-ti dai seama ca himenul nu se poate reface. Odata ce esti dezvirginata asa ramai, nu m-ai ai ce face.
Bananacantareata87 întreabă: