| Andrew190720 a întrebat:

După ce începem partida de dragoste, fără sa vreau îmi vine sa îmi duc drumul foarte repede asta însemnând...maxim 7-8 minute în care dau repede...
Ce pot sa fac ca sa nu îmi mai dau drumul asa de repede? Exista ceva leacuri sau moduri în care sa nu îmi mai vina sa de repede?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

De regula de sindromul ejacularii precoce/rapide sufera in general adolescentii si tinerii lipsiti de experienta sexuala care de abia si-au inceput viata sexuala. Combaterea fenomenului amintit se poate face doar prin folosirea "tratamentului" care in cazul tau se numeste foarte simplu si precis; experienta. Aceasta se poate obtine in timp si doar prin intretinerea unor contacte sexuale cat mai dese, cat mai constante si daca se poate, este recomandat sa fie pe cat posibil cu o partenera unica. Excitarea foarte intensa, care se transforma de obicei in surescitare, se manifesta de regula ori de cate ori un tanar lipsit de experienta intretine contacte sexuale cu o noua "prospatura". Multa sanatate!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

7-8 minute e un timp normal pentru un act sexual intens. Probleme sa iti faci cand de tine 1 minut

| Andrew190720 explică (pentru suntserios):

In cazul asta ce pot sa fac pentru o partida mai lunga... intre 15-30 de minute?

| Violleta2022 a răspuns:

Doar autocontrolul si experinta sunt rezolvarea!
Daca peste ani, cand devii adult si ai o viata sexuala normala si regulata, continua aceeasi poveste, trebuie sa mergi la medic sa primesti tratament, pentru ca este posibil sa suferi de ejaculare precoce.
Totusi, acum nu te ambala, este normal ca adolescent sa te scapi atat de repede, esti lipsit de experienta!

| Emilian65 a răspuns:

La un timp de 7-8 minute cat dureaza actul sexual, nu trebuie sa-ti faci probleme de ejaculare precoce. Cu timpul acest timp se va mari si vei fi multumut de cat te tine pana ejaculezi.