anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce intretii relatii sexuale pentru prima data este neaparata nevoie sa mergi la medicul ginecolog, in cazut fetelor vorbesc?big grin

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Teoretic da[eu nu am fost daca am simtit ca e in regula tot]

evenso
| evenso a răspuns:

Este nevoie inainte de a incepe viata sexuala big grin

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este "neapărat nevoie", dar este INDICAT!

De asemenea, ar fi preferabil să mergi şi ÎNAINTE de a-ţi începe viaţa sexuală şi să-ţi faci un set de analize ( nu doar la ginecolog ) pentru a fi SIGURĂ că eşti sănătoasă.
Şi, preferabil, să facă şi prietenul acelaşi lucru.

Toate cele bune.

| relian a răspuns:

Cum frate sa mergi la doctor pentru ce? Naspa de tot.Maine poimine o sa cereti doctorului sa faca sex cu ea inainte sa faceti voi sa vada daca este buna sau nu.Pai n-ar fi rau sa iti aduci iubita pe aici si sa o dai la o proba cuiva mai cu experienta sa iti zica ala daca toul este ok sau nu.Pffff sinteti praf sincer.Varza fara carne.In halul asta ati ajuns sa mergeti dupa ce faceti sau inaintea de face sex la ginecolog? Ma mira ca nu mergeti la ginecolog si inainte sa urinati.Mau dat gata multe intrebari pe aici.Se pare ca romanii mai au doar nevoie de un vint sa vina si sa sufle praful in care ei sau transformat si uite asa se pregateste un nou teren pentru altii mai cu capul acolo unde le este locu.

| Oana92 a răspuns:

Da

| rikkimady16 a răspuns:

De ce?big grin

| Azµre a răspuns (pentru rikkimady16):

Așa este bine, înainte ca să vadă dacă ai vreo problemă fie de natură fizică cât și infecțioasă.
Iar după e recomandat datorită faptului cum a decurs primul contact, sunt fete care sângerează câteva zile și atunci nu e normal. Primul contact sexual fiind speriată ai tendința să te încordezi iar dacă ai un partener mai brută atunci vei ajunge să faci microfisuri ale mucoasei vaginale ceea ce duce la sângerare și într-un final la infecție. De aceea e bine să vezi un medic după primul contact sexual!

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru Azµre):

Parca ai fii tu ginecologullaughing

| Azµre a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Nu ai de unde ști ceea ce sunt eu sau ce știu eu, poate ai dreptate sau poate nu. Cert e că oricum ar fi este indicat un consult înainte și unul după.

| Luchius a răspuns:

In niciun caz.Ar fi recomandat sa mergi intr-adevar, asta daca apare vreo problema, insa daca totu pare ok nu vad rostul.

| MiaAtasiei a răspuns:

Nu e necesar deloc.pur si simplu se rupe o membrana insa nu ai nimic decat daca banuiesti sau ti e frica sa nu fi luat vreo boala