Daca ai fost bine pregatita si preludiata, si nu esti bruneta forte, nu ar trebui. Depinde si de cat de mult ti-ai dorit asta, daca te-ai/v-ati mai jucat pe acolo cu degetul/ele si ai largit orificiul si de cat de gros a fost himenul, etc. Am mai scris mai demult cum ar trebui procedat ca sa nu doara, sau macar cat mai putin. Sa speram ca va fi in continuare un tip de caracter si nu vei regreta. In functie si de cat de mut erai atrasa fizic si afectiv, trebuia ca durerea sa fie destul de mica. Ideal era sa fi facut Petting inainte, ceva timp, cat de cat. Cu exceptia senzatiei de penetrare si "posedare", nu e chiar asa de mare diferenta placerii. depinde. la joaca, esti mult mai relaxata decat la deflorare. asta e, asteptam vesti bune! Success in relatie si numai bucurii si sanatate!
Depinde cum ţi-ai pierdut-o. Dacă în fund, mai mult ca sigur.
Dacă în fund, şi cu tine deasupra, fără îndoială.
Si a 3-a zi si a 4-a uneori chiar mai multa vreme.Atat la penetrare cat si a intregii zone labiale. Durerea este direct proportionala cu Intensitatea "maltratarii"la carea fost supusa "pasarica".
Daaa, te tavalesti in chinuri de durere de prostie! ca te-a fraierit un agarici si ti-a bagat-o.
Si daca asta se intampla la 14-15 ani e betooon, te simti matur si responsabil!
Depinde de organism, dar in general nu simti dureri decat in timpul actului sexual!
Da, simti. O sa te usture putin mai ales cand te cureti in zona genitala. Dar stai linistita, vor trece. Daca in timpul actului sexual ai stat incordata, vei avea febra a doua zii, te vor durea toate , cel putin eu asa am patit. Iti spun din propria experienta.
anonim_4396 întreabă:
Sweetllemon întreabă: