| biancaandreea a întrebat:

Dupa ce l-am inselat pe prietenul meu cu altcineva, am avut cateva zile de mustrari de constiinta si deprimare. Tipul cu care l am inselat a plecat la facultate in alt oras.Credeti ca ar trebui sa rup absolut orice legatura cu acel baiat chiar si ca amici?

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Cred ca in primul rand ar trebui sa ii spui prietenului tau ca l-ai inselat, nu de alta, dar vei fi etichetata cu apelativul de "curva" si nu cred ca ti-ar conveni. De ce l-ai inselat? Daca te deranja ceva la el sau daca nu-ti mai placea ii puteai spune, dar nu sa-l inseli. In fine, in primul rand spune-i prietenului tau, iar in al 2-lea rand lasa-l pe acel baiat... puteti ramane amici pentru ca el nu prea are nici o vina, doar ti-a intrat in joc.

| gigiro a răspuns:

Daca iti iubesti cu adevarat prietenul,da. Daca,ai dubii si ti se pare ca simti ceva fata de noul, ar trebui sa te gandesti bine la care tii mai mult. Daca e noul, alege noul.In orice caz, o amicitie cu noul, tot la ruperea relatiei actuale duce.

| Castiel a răspuns:

@lora asta e alta treaba ca ai dat de unu curvar!
Si daca il iubesti,si el tine la tine si este baiat ok de ce l-ai inselat? Din prostie nu?! Sau te numeri pintre celelalte curve:-J si mai spuneti de ce baietii va inseala,pai daca voi va bateti joc de astia mai sensibili asa normal ca se fac in porci, pana la urma este adevarat deci, cu fetele ori esti porc ori catelus!
Daca este baiat OK si il iubesti (l-ai inselat deci e clar ca nu) si el te iubeste eu as spune sa stai cu el si sa rupi orice contact cu ala... nu este si logic? Dar nah pana la urma nici tu nu stii ce vrei:-J anyway bafta sper sa mori spanzurata^^ sau sa te maturizezi 1 din 2laughing

| Lovely a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa rupi orice legatura cu eltongue Vreaus a zic, el este plecat la facultate in alt oras, ce rost maia re sa tii legatura cu el ca si amici? intr-un fel sau altul el a fost doar o aventura pentru tine. De o zi sau mai multe, doar tu stii. Concentreaza-te pe prietenul tau ca el e cel important acum. Totusi imi ridic semne de intrebare. Daca ai inselat ai avut si un motiv intemeiat. Prietenul tau actual nu era la feld e bun ca tipul cu care l-ai inselat? sau vroiai "senzatii noi"?

| Hombre a răspuns:

Sigur ca da, si dupa cele trei zile de constiinta zdruncinata in a patra zi l-ai inselat si pe amant.Ai avut pe dracu' mustrari, frica sa nu afle el (prietenul) asta ai avut, stai linistita, asta e inceputul mai tarziu vei fi experta, iti vei insela sotul cu amantul si pe amant cu cel care iese la "dar" mai mult.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

"...si s-o omoram pe cur*a asta de @biancaandreea cu pietre, ca noi nu am gresit nimic, niciodata!"
Bine ca ti-au trecut mustrarile de constiinta, ca faptul oricum era consumat. Daca esti nemultumita de actuala relatie, nu mai pierde timpul si pune-i capat. Cu celalat nu ai de ce sa mai pastrezi legatura, in afara cazului in care vei mai dori sa repeti "experienta", dar asta este strict alegerea ta.

| Astaeparereamea a răspuns:

cel ce nu a gresit sa bea primul din pahar, aveti curaj? nu va mirati cita putere ati avut sa criticati, de ce oare?

| biancaandreea explică:

Multumesc pentru critici si pentru sfaturi.Intr`adevar este foarte usor sa cataloghezi o persoana dupa o fapta.Si cu siguranta niciunul dintre voi nu a gresit niciodata asa rau ca mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Flav, curvele frumoase vor merita intotdeauna atentie laughing