| andra4u a întrebat:

Dupa ce m-am despartit de prietenul meu, una dintre prietenele mele a devenit foarte apropiata de el. Vorbeau foarte des prin mesaje si relatia noastra, normal, se racise.Am vazut niste mesaje in care vorbea cu cineva despre el si spunea ca ii este simpatic si el ii marturisise ca daca nu ii pasa de ea nu ar fi intervenit intr-un conflict dintre ea si un baiat.In fine, toate astea au trecut, eu m-am impacat cu fostul si ne-a despartit din nou. El are o prietena la care, cred eu, chiar tine, si totusi as fii vrut sa ma impac cu el.Pana intr-o zi cand aceasta prietena a mea a facut, de fata cu mine niste gesturi care m-au deranjat. El o luase de gat si vorbeau in continuu, erau apropiati. Apoi cand am iesit mai multe persoane in oras el a luat-o intr-un colt si au vorbit cateva minute intregi. De asta, cred ca nu mai are rost sa ma impac cu el.Si nu m-a deranjat atitudinea lui, cat a prietenei mele. Voi ce credeti? Ar trebui sa trec peste asta?

Răspuns Câştigător
| Destinee a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa treci cu vederea aceste chesti... uita de acel baiat pentru ca daca te iubea se impaca cu tine! El vorbea cu prietena ta doar pentru a te face geloasa cred...si ea i-a facut jocul asa ca nu cred ca e o prietena foarte buna.Incearca sa ii uiti pe amandoi stiu ca e greu dar asa va fi mai bine! Nu uita ca tu esti speciala si sunt sigura ca multi baieti ar vrea sa fie cu tine!
Sper ca sfatul meu sa te ajute happy
Bye:*

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treci peste.chiar daca o sa iti fie greuwinking

| thefirstangel a răspuns:

Nu iubita, nu trece.am avut si eu o astfel de prietena.
daca chiar iti era prietena.statea langa tine la rau dar si la bine...ea sta langa tine la bine si la rau s duce s il consoleze p el! nu trece peste

gandeste-te. daca a facut asa acum.ei se vor despartii si ea iar va veni la tine.tu daca te desparti si de viitorul.se duce si la viitorul sa-l consoleze?

:* sper ca te-am ajutat sa te gandesti care decizie e cea mai buna.

fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, Andrahappy
drept sa-ti spun, ar trebui sa renunti la acea "prietena" a ta, pentru ca s-a comportat foarte urat.
Ar trebui sa treci peste si sa-l uiti, el nu te merita, cauta consolare in alta parte, si a gasit-o chiar pe una dintre prietenele tale. Nu s-a gandit ca te-ai putea simti ranita si ca te-ai putea certa cu prietena ta... asa sunt majoritatea baietilor, nu prea le pasa de trecut si de sentimentele fetelor, pentru ei e ok sa gaseasca pe alta cu care sa se afiseze in fata tuturor. straight face
Chiar iti faci rau daca te mai gandesti la chestia asta, renunta sa te mai gandesti la el si adopta o atitudine rece si nepasatoare fata de el si "prietena" ta.
sper sa treci peste, numai bine!batting eyelashes

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Ar trebui sa treci peste iar asa zisa ta prientena nu e prietena ta daca iti inseala increderea

| Marius2011 a răspuns:

Poi ar trebui. dar mai in tai vb cu prietena ta si spune-i ce simti. ca e nesimtita sau una alta. si apoi daca tot spune-i si fostului prieten dc v-ati despartit si gata.ca dupa aia o sa zica ca e din cauza ta.

| GabrielaSandica a răspuns:

Eu ti as sugera in primul rand sa intrerupi orice legatura cu "prietena ta" o prietena nu face, faze de genul.
Cat despre el e si mai idiot ca stie ca ea este "prietena ta" si insista. Esti frumoasa, tanara si sunt cateva milioane bune de baieti sa alegi altul.

Succes!

Gabriela Sandica
Senior Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala

| Alexandra_3626 a răspuns:

Eu spun mai bine sa ii spui prietenei tale si fostului tau prieten sa nu mai ascunda lucruri de tine, si sa iti spuna in fata daca e ceva intre ei daca au curaj.Pentru ca nu te ajuta cu nimic sa ii vezi ca iti ascund ceva.Nu merita sa strici o prietenie pentru un baiatstraight face.

| Amalia2305 a răspuns:

Ppffsigh si eu numai de "bff-uri"din astea am avut parte oh go on am trecut prin aceeasi situatie ca si tine,prima data am ierat-o pe ea crezand ca ei chiar ii pare rau pentru ce a facut, dar...m-am inselat pentru ca s-a repetat cu un alt fost, insa de data aceasta nu am mai trecut cu vederea.in plus gandeste-te ca daca iti era cu adevarat o prietena buna nu s-ar fi dus sa-l consoleze pe el in loc sa vina la tine straight face. Acum nah...nu trebuie sa aruncam toata "vina" asupra ei deoarece si ex-ul tau a avut o pare parte din ea.winking
Sfatul meu este sa incerci sa-l uiti pe el, iar cu ea incerca sa vorbesti, sa-i explici ca nu a facut ceea ce trebuia dupa care incerca sa o ingnoriwinking :* P.S.:ai grija la ce faci pe viitor (ce iubiti si prietene iti alegi )batting eyelashes