| Raluca26 a întrebat:

Dupa ce ne-am despartit(nu are rost sa mai spund de ce si cum fiindca va dura ceva, cert este ca eu am suferit ), el acum cateva zile a inceput sa faca misto de mine.Mie mi-au dat lacrimile l-am intrebat de ce face asa si mi-a zis cu ura"fiindca meriti" dar eu l-am iubit si chiar daca am gresit el stia ce simt pentru el. Vreau sa-i arat ca m-a pierdut fiindca nu cred ca acum ii pare rau.Sa-si dea seama ca am fost singura care a tinut la el cu adevarat si sa-i pare rau ca si-a batut joc de mine si m-a facut sa sufar.Cum sa procedez cu el mai ales dupa ziua in care a facut asa misto de mine si radea fiindca vasuze ca-mi dadusera lacrimile?

10 răspunsuri:
| mariumarius a răspuns:

Sincer imi pare rau pentru tine, cunosc destul de bine genul prostilor care isi bat joc de unele fete...dar tot ce poti sa faci este sa te linistesti ca-sa il alegi cu mare grija pe urmatorul...si decate ori il intalnesti dai de inteles ca nu-ti pasa de el si ca e un dobitoc care nu a stiut sa aiba grija de tine zic..eu,sper sa te fi ajutat

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Tu suferi? dar nu realizezi cat a suferit si el atunci cand tu ai gresit? app cu ce zici ca ai gresit fata de el?
acum iti plateste cu aceeasi moneda
nimic mai multwinking

| Hulpe_Larisa_1990 a răspuns:

Sa il intrebi ca de ce se poarta asa de urat cu tine daca v-ati despartit gata fiecare de vietiile lor, zic eu

| LostInBubble a răspuns:

Fii indiferenta. Trebuie sa te doara in cot. Nu il lasa sa iti vada suferinta, doar asa vei putea sa ii demonstrezi ca te-a pierdut, ca a pierdut o persoana care il iubea nespus.

Nu-ti fa griji, baieti mai sunt, multi, foarte multi. Vei fi bine.

| VadTot a răspuns:

Buna Raluca!
Scuza ma ca voi fi foarte dur cu tine dar cred ca tu esti singura de vina si singura iti provoci suferinta zile amare si tot asa.Eu cred ca tu inca i acorzi prea multa atentie unui individ care pur si simplu nu te merita~! Ok ai gresit ~Cine nu greseste in ziua de azi~~! Doar nu esti o sfanta.~Bine nu vreau sa crezi cine stie ce~! Daca avea Caracter si era un baiat care stie sa aprecieze..Cred ca nu reactiona asa cu tine~~! Apropo ce varsta are el?
Deci singurl sfat al meu este sa l uiti neaparat si sa nu i mai acorzi atita atentie! Si cum adica a facut misto de tine? Si tu ce faceai stateai asa sa si bata joc de tine? de ce? doar pentru ca inca il mai iubesti? Ce iubire este asta? si cu i? impartasesti aceassta iubire? unui individ care si bate joc de tine? De ce accepti asta? Daca tu acceppti sa si bata joc de Tine!? Atunci nu mai venii acii si sa te plangi. ok? incearca sa ei atitudine si nu i mai permite sa si bata joc de tine ok? S au iti place?

| neutrino a răspuns:

Bucura-te ca ai scapat de un asemenea om dar sa te bucuri si de amintirile frumoase. E tot ce conteaza. Capul sus, urmeaza un nou rasarit de soare!

| h3r a răspuns:

Radea, dar sufletul ii plangea. Te-ai gandit cum s-a simtit si el cand tu i-ai gresit?
Oricum, e un gest urat din partea lui, de ati rade in fata.
Nu stiu cat de rau ai gresit tu in relatie, insa te sfatuiesc sa fi cat mai indiferenta cu el. Evita-l si uita-l!
Poate primesti ce meriti, poate nu.

Ai grija de tine!

| rapto88 a răspuns:

Pai stai asa daca tu iai facut ceva trebuia sati ceri iertare dar daca a facut si el la fel dal naibi ca inseamna ca face misto ca daca te iubea nu-ti facea si el asa parerea mea sperc ca tem ajutat

| Raluca26 explică:

Nu ati inteles cum trebuie.Eu nu am inteles faza cu"fiindca meriti" fiindca nu-i facusem nimic.El incepuse sa se dea la alte fete si eu i-am zis ca ma deranjeaza.De aici a inceput totu. Apoi nu-l mai bagam in seama am zis ca nu mai vreau sa fim prieteni pentru ca aflasem ca-i zisese cuiva ca ma fraiereste cum vrea el.

| Neinteresantul a răspuns:

Daca l-ai inselat, chiar meriti. Si chiar mai mult de atat. Cand simti ceva pentru o persoana, nu gresesti!