| picaturacolorata a întrebat:

Dupa ce nu am vorbit cu prietenul meu cateva zile fiindca el nu a fost pe mess si nu a avut minute si nici eu nu am avut azi a intrat dar nu m-a intrebat nimic l-am intrebat u cf mi-a raspuns am vorbit vreo 2 minute apoi l-am intrebat ce mai zici iar el mi-a zis ca merge sa fac dus iar eu am zis ok, nici dupa 10 minut nu ma mai intrebat nimic absolut nimic de ce?

Răspuns Câştigător
| secsilicioasa a răspuns:

Sa stii ca daca el credea ca e cu tine te baga in seama imediat ce a intrat pe mess si daca intr-adevar facea dus inseamna ca trebuia sa apara idle deci sa stii ca probabil nu mai vrea sa fie cu tine si nu stie cum sa ti-o zica.Iti spun asta pentru ca exact asta mi s-a intamplat si mie decii...imi pare rau sa nu iei prea in serios ce iti spun. sper sa ma insel si sa nu fie si la tine la fel

6 răspunsuri:
| Marius_4666 a răspuns:

Doamne chiar asa disperati sunt unii? Poate avea si el treaba cine stie o fi trecut amanta la PC nu are rost sa te streseziwinking

| alylove15 a răspuns:

A zis ca face dus poate a stat mai mult ce u faci dus in 10 min?

| Carly22 a răspuns:

Doamne. dusul nu tine 10 minutewinking. depinde de om. eu fac dus 40-50. disperat-o

| gabriella85 a răspuns:

? habar nu am! poate era plictisit, poate s-a racit... cere-i cand ai ocazia niste lamuriri ca sa stai linistita.pup

| Laura a răspuns:

Acum îi înțeleg pe misogini laughing.

| Bellatris a răspuns:

Nu cred ca problema ei statea in alea 10 minute la dus. Intrebarea 'ce mai zici' ar trebui sa iasa din discutie. Daca intr-adevar ii pasa de tine, te baga in seama si se preocupa.