| razispeed a întrebat:

Dupa ce perioada de timp va ti intalnit prima data cu prima dragoste dupa ce va ti despartit, si cum va ti simntit?

Cum va ti simnti acum in caz ca va veti reintalni?

Ma intereseaza si parerea baietzilor

Răspuns Câştigător
| Ti3sto a răspuns:

... uite ca sunt primul...car incearca sa raspunda...sincer ...pai in cazul meu, ma intalnesc cu prima fata(prima dragoste)cum zici uh... dar nu ne mai leaga decat o simpla prietenie...si nimic mai mult. ea a incercat sa mai fim impreuna dupa vreo 6 luni dupa ce neam desp... dar eu nu am vrut pentru ca fete suntdestule...si aveam si prietena in timpul acela

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai prima mea iubire a fost la 13 ani jumate...la 15 ani am reusit sa fiu cu el, iar acum dupa un an de relatie, eu acum avand 16 ani, inca suspin dupa el, nu mai sunt cu el de o luna si il vad destul de des, pacat ca iubirea ce ne-o purtam candva s-a transformat in indiferenta si ura(cred)din partea lui, de la 13 ani il iubesc...de 3 ani...si a fost totul pentru mine, l-am iubit foarte mult dar nu a fost sa fie...nu mai vreau sa il vad ca mai mult rau imi fac, de fiecare data cand il vad, inima imi bate cu putere si imi pare rau ca nu mai suntem impreuna, mai bine ar fi sa nu il vad, ca mai mult rau imi provoc... dupa ce ne-am despartit a 2-a zi l-am revazut...si doare mult indiferentasad...

| Luori a răspuns:

Neata...

ne-am cunoscut pe 8 decembrie... aveam 14 anisori si...destul.ne-am vazut face to face in ultima zi de iarna [distanta dintre noi era de vreo 11 km cu masina si 7 cu trenul laughing. da` acum ESTE mare].totul a durat 9 luni. Eu am fost cea care a renuntZat pentru ca era prea multa suferinta.[]Inca ma simt ca si cum as fi distrus un visstraight face...
Acum mai nou m`a bagat inapoi in lista, dar.degeaba...

Cand eram impreuna spunea ca odata ce se desparte de cineva nu se mai impaca inapoi[eu il cred.]...

| yoooo1990 a răspuns:

Pai am cunoscut-o dupa 13 ani jumatate de la nasteretongue intr-o tabara.Neam despartit la o saptamana, nevoiti fiind de distanta mare dintre noi.Normal ca foarte najpa ne-am simtit stiind ca avem ocazia sa nu ne mai vede niciodata,(si nu neam mai vazut de atunci, acum am 18ani). Paii mash simti foarte bine sa mah intalnesc din nou cu ea, dar sunt putine sanse sa ne mai recunoastem unul pe altul.straight face

| Piscotel a răspuns:

Ne-am vazut dupa trei luni si a fost ceva aiurea. Batai nebune de inima, picioare de gelatina, tremurat de voce...
Acum in caz ca ne reintalnim o sa fie la fel ca si data trecuta, norocul meu ca ne despart 70 de km.

| ingerasha ^^___^^ a răspuns:

Dupa 3 4 luni...pai cum sa ma simt mam simtit normal totul ce a fost intre mine si prima dragoste big grin a trecut si nu are rost sa ne mai amintim ce a fost intre noi doi acum avem fiecare drumul nostru.la despartire nu mam simtit rau m-am despartit ca nul mai iubeam asa ca eram fericita...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfuuiiii ...ne-am revazut dupa vreun an ...si ne-am mai tras`o inca o data de dragul vremurilor apusewinking km atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnule de cite ori ma intilneam cu o fosta dragoste nu aveam decit deceptii in sensul ca eu cautam tot acea persoana de care m-am indragostit pe cind ele devenisera altceva dealtfel cred ca nici eu nu mai eram acelasi pentru ele...

| magdayry a răspuns:

Dupa aproape un an si a fost cutremurator, mi se parea total schimbat, suntem din nou impreuna, nu ne-am putut uita pentru ca prima iubire nu se uita niciodata