Speram ca nu mai fie nimeni care sa treaca prin asta,dar uite ca e! stiu cum e,doare,iar gandurile te framanta. prin aceeasi situatie am trecut si eu,l-am intrebat de nenumarate ori ce se intampla ''sunt ocupat si am probleme'' mda,dar cum toti aveau nevoie de el si eu aveam. ar fi bine sa-i raspunzi la mesaj in urmatoru' fel ''inteleg,dar intelege-ma si pe mine,si eu am nevoie de tine,nu imi place comportamentul tau, esti rece. te iert acum si sper sa te schimbi pentru ca altfel sunt nevoita sa renunt la relatie'' si vezi ce spune, iti vei da seama, daca intr-adevar te iubeste se va schimba, desi depinde si de gradul de orgoliu acum! sper ca am reusit sa te ajut. Baftaa! Te pup si Sarbatori Fericite!
Lasa ti ammbiţia deoparte si aratăti pretenului tau căt de mult îl iubeşti! Daca nici dupa acest gest al tău el ramane la fel iţi recomand să l uiţi definitiv~! Crăciun Fericit! Fie ca Moş Crăciun să ţi aduca multe bucurii in suflet si multa iubire!
Nasol de tine!
Poti sa ii zici direct ca comportamentul lui te deranjeaza. Cred ca ar fi cea mai potrivita solutie Dar daca nu vrei sa fii asa directa poti sa ii mai dai putin timp sau sa te comporti la fel cum o face Dar daca nu schimbi directia relatiei voarte eu zic sa ii dai papucii :*
Si prietena mea e cam in aceeasi situatie cu mine, incearca sa-l intelegi, avem momente cu totii.
Initiaza o conversatie marunta si afla care e problema. Daca taci atunci cu siguranta nu poti afla de la el ca, posibil, are probleme in familie sau chiar un deces in rude sau prieteni dar e prea pasiv sau desamagit ca are nevoie de putina meditare sau ceva de genu.In plus nu ti-o va spune de ex cu iti pare:Sal minune, mi-a murit o ruda=suna dezgustator.
Repet initiaza o discutie si afla ca cuvant de cuvant se leaga
Pai stai sa ne intelegem. Comportamentul lui e asa de mult timp sau doar de 1-2 zile. Daca e de mult timp, atunci scuza cu "mi-a fost rau o zi" e patetica. Trebuie sa-i spui direct si clar ca nu-ti place cum te trateaza. (sau mai bine spus - cum nu te trateaza).
Bună.
Cu un astfel de comportamen nu poate fi considerat "prietenul meu".
Ca să nu ai de suferit poartă o discuție deschisă și civilizată cu el, ori la bal ori la spital.
Crăciun fericit!
Pa, pa.