| Florentina8900 a întrebat:

Dupa ce se ghidează baietii cand incep sa placa o fata? Ce nu le place băieților la o fata? FUNDIȚA

9 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Uite ce apreciez eu la o fata :
- Sa nu bea de sa zici ca-i rusoaica
- Sa stie sa se comporte civilizat oriunde
- Sa stie sa vorbeasca, nu-mi plac alea care vorbesc fara sa gandeasca
- Sa arate decent, sa fie ingrijita!
- Gusturile privind muzica, preferabil sa nu fie d-aia cu ratata si salam si etc... laughing
- Sa nu fie mai inalta decat mine (cam greu avand 1.90 dar chiar mi s-ar parea foarte ciudat)
etc...
Astea sunt strict preferintele mele, nu toata lumea are aceleasi preferinte, cand intrebi ceva de genul asta pe TPU vei primi fel si fel de raspunsuri, irelevante, majoritatea fata de ce ai tu nevoie, probabil iti place de cineva si vrei sa-l impresionezi, sa-l atragi, nu ai cum sa-i fii pe plac daca nu-i stii preferinele.

| RAY a răspuns:

Aspectul fizic, ne ghidam in mod emotional de ceea ce ne atrage, mai ales la ani vostri simtim o dorinta puternica sexuala apoi cand ne maturizam o mai si controlam sau cand iubim o fata, la fel si fetele dau o sansa la baieti de care sunt atrase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. După fundul ei...
2. Crezi că ei mai știu? E ca la beție... depinde de fiecare ce i se năzare. De obicei nimic clar, după o logică concretă.

| Eduard196 a răspuns:

Fizic: sani, fund, par, piele.
Iar la felul de a fi trebuie sa fie compatibili. Sa aiba cat mai multe in comun

| devilshelp a răspuns (pentru Eduard196):

La piele te referi sa nu aiba cosuri deloc sau poate sa mai aiba unul-doua?

| Eduard196 a răspuns (pentru devilshelp):

Da. Sa aiba un ten curat. Iar asta se poate realiza prin introducerea unui nr cat mai mare de vegetale in alimentatie si unui aport mai ridicat de zinc.
Fetele cu cosuri multe sau cu o piele fara stralucire nu atrag atat de tare

| Eduard196 a răspuns:

Si sa fii cat mai feminina

| NellieLovett a răspuns:

Sunt fata, doar imi dau cu parerea.Cred ca atunci cand placi pe cineva, nu te ghidezi dupa nimic; e pur si simplu sentimentul acela de fluturi in stomac.
Referitor la a doua intrebare, iti las un link, deoarece aici chiar nu pot sa raspund.happy
debarbati.ro/top10/10-lucruri-care-nu-le-plac-barbatilor-la-o-femeie.html

| Jeff9669 a răspuns:

Interese comune, daca e amuzanta, daca are o personalitate interesanta, daca poate tine o conversatie decenta si sa nu fie serioasa 24/7