Buna! Exista cazuri si cazuri, depinde de corpul fiecaruia. Mai depinde si de dezvirginare. Rapida, dureroasa, usoara. Daca iti curge mult sange este un semn rau, du-te la un doctor. Normal este sa curga doar 5 minute dupa dezvirginare, din informatiile mele de prin carti si internet. Pentru mai multe detalii viziteaza si educatia sexuala a site-ului www.clopotel.ro Este o sectiune de educatie. Apesi pe ea si apoi dai clik de educatie sexuala, acolo vei afla multe, poti discuta cu un sexolog, poti pune intrebari. Uite si link-ul:
http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/
P. S Sper ca te-am ajutat!
Cu drag si stima,
Ioana!
Nu este posibil sa nu iti curga chiar deloc. Dar o sa iti curga un pic.Nu te speria vezizi-ti de treaba funda pls
Daca esti fata da, dar foarte putin, si o sa te doara foarte tare. Iar daca esti baiat nu stiu, cred ca nu curge deloc , doar ca doare si ca baiat
Depinde. unele fete au himenul foarte elastic si nu se rupe decat dupa mai multe contacte sexuale, si nu le curge sange deloc prima oara.
Depinde de fiecare organism in parte.La unele femei nu curge deloc la altele dimpotriva
ionutand întreabă: