| Alexandru3131 a întrebat:

Dupa ce treci pragul varstei de 30 de ani, mai are rost sa te gandesti la casatorie sau nu (mai) are niciun farmec dupa aceasta varsta, pe principul ca, "fiecare lucru isi are vremea lui"?
Cei care sunteti casatoriti de cativa ani, ce ne sfatuiti pe noi care (inca) nu suntem casatoriti, e frumos, merita, sau...mai bine nu?
O vorba mai zice ca "e bine sa te mariti, dar nu e bine sa te insori". Ati inteles ideea.
Asadar, astept pareri, atat de la burlaci, cat si de la soți.

Răspuns Câştigător
| iulia0514 a răspuns:

Sunt destule cupluri care se crează doar din punct de vedere financiar pentru că asta e societate în care trăim! De multe ori ne îndreaptăm atenția spre persoane care au un aspect fizic plăcut dar când deschid gura vezi că din păcate nu au nimic în căpșorul lor frumușel decât tărâțe, ceea ce încerc eu să-ți explic este ca aspectul fizic nu e totul, important este ceea ce ai tu ascuns în căpșor aia e mai important dar acum depinde și de tine ce așteptări ai tu de la o femeie dacă vrei una frumoasă de pica deșteaptă, gospodina, buna la pat etc.
Asa ceva rar ai sa întâlnești pentru că uneori fetele deștepte se dau drept proaste doar pentru a face parte din turmă și asta din nou dovedește cât de mult contează pentru ele sa facă parte din aceea turmă și atunci iar nu e bine pentru ca tu vrei o femeie cu caracter care nu tine cont de ceea ce spun alții! De multe ori persoana pe care o cauți e chiar lângă tine e deșteaptă poți aborda orice subiect ca nu o pui în dificultate te simți în largul tău cu aceea persoana dar fizic nu e ceea ce-ți dorești ba e un pic mai plinuță ori prea slabă etc!

35 răspunsuri:
| GambleR40792 a răspuns (pentru Emma30555):

Ma crezi ca mi-am coborat standardele atat de mult, din disperarea de a nu a mai fi singur, incat as accepta si una stirba, grasa si mai putin inteligenta, dar care sa ma iubească. Uneori traiesc cu impresia ca multi dintre voi nu cititi bine sau aveti dioptriile stricate la ochelari, nu sunteti sanatosi la cap

| Emma30555 a răspuns (pentru GambleR40792):

Cred ca ma confunzi. Citește întrebarea ta și apoi răspunsul meu. Tu ai întrebat "Dupa ce treci pragul varstei de 30 de ani, mai are rost sa te gandesti la casatorie sau nu (mai) are niciun farmec dupa aceasta varsta, pe principul ca, "fiecare lucru isi are vremea lui"?" Eu ți am răspuns ca da, este ok și după 30. Care e problema? Apoi tu răspunzi ca ti ai coborât standardele etc, dar nu are legătură cu ce am spus eu.

| GambleR40792 a răspuns (pentru Emma30555):

Multa galagie pentru nimic, omul asta se pare ca vrea sa se insoare dar niciuna de la coada vacii nu si l-ar dori, asta voiam sa subliniez, hai pa

| smiley92 a răspuns (pentru Gambler92):

Daca nu ai copii ce rost mai are sa fii cu cineva, doar sa nu fii singur? Nimeni nu ramane cu tine toata viata, nici macar copii nu iti vor fi alaturi... Nimic nu e sigur.
Sa fii cu cineva fara sa ai copii sa nu ai ceva cladit impreuna si sa tragi "remorca" pentru amandoi sau daca mai are ea niste copii si sa accepti toate "mizeriile"...
Vorba aia decat cu asa panarame mai bine laba o viata intreaga.

| dullcat a răspuns:

Da, mai are rost.In ziua de azi oamenii se casatoresc de la 30 in sus, nu se mai inghesuie nimeni la casatoria dupa 20 de ani, asa cum era pe vremuri.