| butt3rfly16 a întrebat:

Dupa ce un baiat iti spune ca ii place foarte mult de tine,ca tine la tine, ca ii pasa de tine si ca iti ofera timp sa va cunoasteti mai bine, va simtiti bine impreuna si de fiecare data cand iesiti uitati notiunea timpului. de ce ar alege sa sa isi schimbe comportamentul la 180 de grade si sa foloseasca doar vorbe iar faptele sale sa ajunga sa ma raneasca? Dupa ce promite fericirea, alege ca la prima "discutie" sa lase lucrurile in aer fara sa mai dea vreun semn, fara sa imi arate ca ii pare rau sau ca intr-adevar i-a pasat vreodata.Acum ma tot gandesc la el dar stiu ca daca merita nu se comporta asa si acum ar fi dat macar un semn sa vada ce mai facstraight face. Imi lipseste dar nu vreau sa il caut pentru ca stiu ca nici macar nu se mai gandeste la mine si pentru modul in care s-a comportat cu mine el este cel care ar fi trebui sa isi ceara scuze, nu eu.Am taiat orice legatura de aproximativ o luna si nu sunt semne ca ar dori sa reluam aceasta legatura.As vrea doar sa inteleg ce intentii a avut, ce a dorit cu acel comportament, de ce a renuntat atat de repede la "relatie" daca sustinea ca il interesez?! Multumesc. Funditaaa! happy

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Daca a simtit tot ce ti-a spus cat timp ati fost impreuna te va cauta singur. Daca el a ales aceasta cale, sa fiti departe unul de altul nu ai ce face.Desi lupt mereu pentru ceea ce doresc in viata mea nu pot lupta cu indiferenta celui la care tin. Daca simt ca am o sansa incerc sa nu renunt la sentimentele mele, sa mai am rabdare.
Tu stii cel mai bine ce a fost intre voi, ce s-a intamplat de s-a ajuns aici. Depinde de tine daca vrei sa renunti. Dar numai el iti poate da raspunsurile la intrebarile pe care ti le pui acum.E greu cand nu poti sa-ti raspunzi la intrebarile pe care ti le tot pui si mai ales e greu sa porti dezamagirea in suflet.
Poti alege sa mergi mai departe, fara sa te mai gandesti la ce a fost sau sa incerci sa afli de la el adevarul.E decizia ta.
Succes! happy

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sisitta a răspuns:

Doamne fereste