Dragul meu, trebuie sa realizezi ca nu exista nici o sansa ca sa obtii ceva de la ea, decat o fractiune dintr-un total de sentimente confuze.Incerci sa fortezi prea mult o relatie, dar ea cedeaza numai in urma acestor insistente.Trebuie sa renunti complet, altfel vei suferi si mai mult.Incearca o alta relatie.
Sta cu tine din mila, cum crezi ca ar trebui sa-ti vorbeasca? Sa se prefaca dragastoasa si indragostita cand nu e asa? Tu esti obsedat de ea si nu vrei sa vezi adevarul. Nu te mai iubeste de mult dar nu vrei sa constientizezi asta.
Cat mai vrei sa te umilesti pentru cineva caruia nu-i pasa?
De ce nu îi spui cât de implicat ești în relație. Ce așteptări ai de la ea. Ce te nemulțumește. Cărțile pe față. Relațiile în care cei 2 parteneri nu sunt siguri de sentimentele celuilalt nu sunt de durată.
Sa inteleg ca vrea sa se impace cu tine numai cand pleci in italya, ar trebui sa-ti dea de gandit, un sfat nu-ti pierde tineretea jucandu-te de-a iubitul cu cineva care nu te merita
Las-o pentru o vreme in lumea ei, sa vezi cum o sa vina la tine singura in 4 labute. Daca nu inseamna ca ea si-a dat seama ca nu veti putea fi impreuna, hei man, trezirea. Italia este destul de departe. Apropo, daca spui ca o iubesti asa de tare ar trebui sa ramai cu ea sau... ati putea pur si simplu sa va faceti frumusel bagajele si sa plecati impreuna.
Pana la urma ar trebui sa comunicati, mi-se pare destul de normal intr-o relatie, intreab-o daca mai vrea sa fie cu tine.
Inainte de a citi doar mesajul asta va rog sal cititi pe cel anterior sa intelegeti povestea mea...
Vor exista atatea tipe in viata ta, nu are rost sa iti irosesti timpul cu ea si sa ii oferi dragostea unei fete care nu prea pare sa ii pese la fel de mult cat iti pasa tie si te implici. Renunta. Te domina o fata?(ma refer la dragostea depusa de tine) hai sa fim seriosi. Daca nu ai incredere in ea... ce rost mai are doar o simpla atractie din partea ta?