anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cinci Ani de relatie Totul s-a terminat in sase zile...
si Doar din cauza mea Doar eu am fost acela vinovatul.
Doar eu am fost ala Gelosul...
Doar eu am fost cine mai stie ce...
Doar pe mine m a scos Vinovat...

Acum pe Bune Cu toate ca nu ma Cunoaste ti. Intrebarea Vine acum. Oare Doar eu am Fost De vina oare ea nu a gresit deloc?
De ce Ea ajunge in bratele altuia. Oare Doar Din Cauza mea?
Oare nu i am oferit destul?
Astea sunt Regulile" Din ziua de azi? Adica una Doua dupa atatia ani gata s-a plictisit de mine? Ok ajunge in Bratele altuia sta si cu ala eu stiu cit. probabil se satura si de ala peste eu stiu cit.smd.Ce fel de viata este asta...Acum Vorbesc la modul General.Si apropo Voi ce Preferati O relatie Serioasa S au una gen Aventura. Fara prea multe implica ti Sentimentale...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Saracul de tinestraight faceFata ori vrea sa se razbune ori sa se distreze.dar totusi, dupa 5 ani.Da-o ma naiba de treaba.

5 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Eu una prefer o relatie serioasa si cred ca este greu sa renunti la o relatie de 5 ani te-ai gandit ca poate ea te-a mai inselat dar tu nu ai stiut si pana la urma sa hotarat sa o termine cu tine si sa o inceapa cu altul sau poate ai gresit si tu poate au fost unele lucruri care o deranjeau pe ea si tu timp de 5 an nu ai reusit sa le schimbi poate a fost asta nu poti sa fi dintr-o data cu altcineva dupa o relatie de 5 ani inseamna ca iubirea ei pentru tine nu mai exista de mult asta e sigur

| andrei a răspuns:

Fetele ar zice o relatie serioasa, iar baieti adolescenti ar zice o aventura "cu una cu curu' mare".

as prefera o relatie serioasa ( smug ) dar te intreb pe tine domnu' Galamaz tu dupa o astfel de despartire si o astfel de concluzie mai vrei sa fi cu acea fata?

| slyde a răspuns:

LAso sa plece... nu te merita daca iti baga tot tie vina sa stiisad mai bine sa plece pentru ca va veni o alta fata care te va merita

| Aliutza a răspuns:

Da`ne mai multe detalii. Ce s`a intamplat?

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Te acuza pe tine ca esti gelos dar e cu altul?

Clar nu te mai iubeste si era doar un motiv sa va despartiti.