@lemur nimeni nu a specificat de sex! Gandeste'te mai bine la raspunsurile care le dai!
Poate nu vrea sa'si arate sentimentele de fata cu toate lumea, esti o slabiciune a lui! Si asta e bine...insa tu trebuie sa fii hotarata, il mai vrei? Gandeste'te foarte bine la asta, iar dup'aia cand ve'ti mai fi singuri incearca sa porti o discutie cu el in care sa va spuneti tot ce aveti de spus
Bafta.
Incearca sal atragi sa-l faci sa te iubeasca si poate sai spui sa nu se mai comporte asa de urat cu tine si fal de rusine de fata cu gasca spune-i ca nu tea satisfacut ca a terminat repede si l-ai facut praf
PAi tu de ce te cramponezi de o fosta relatie? Ce s au terminat baietii? Sigura modalitate de a incocui o dragoste este alta dragoste! Preocupate de asta si las l pe el in durerea lui!
Ma? da tu ce vrei? esti combinata nu? adica o relatie lejera, fara obligatii, dar cu sex asigurat.asta inseamna combinata? bun si acum ce mai vrei? ca ai ceea ce- ti doresti? eu as vrea sa fiu casatorit in gasca. da nu-mi permite Doamne-Doamne.asa ca ma multumesc cu sotia mea. da santem casatoriti.nu combinati.