Sunt de acord cu tine. la multe cazuri problema este din cauza ca parintii nu au fost suficient de stricti si atenti cu copiii.
La asa varsta? In pana mea, eu doar cand fac trolling pun de astea. Daca nu e trolling asta inseamna ca lumea e deja ****a.
Este un motiv pentru care nu prea am la ce sa raspund pe aici ......si motivul l-ai spus chiar tu!
prea multe intrebari puerile puse de pusti care inca nici nu stiu cu ce se mananca viata...
Poate am eu 16 ani. dar sa ceri sfaturi referitoare la anti-conceptionale cand tu ai 12 ani nu mi se pare deloc in regula
*intrebare vazuta ieri btw *
Copii astea se plictisesc si de aia pun asa intrebari aiurea... Sunt total de acord cu tine.
TOTAL DE ACORD!
Nu mai stiu sa iti traiasca copilaria, acum ii vezi de la gradinita cu telefoane ultimul model, laptopuri/tablete...
Parintii lor sunt de vina pentru ca le permit si le ofera toate aceste lucruri prea usor si mai ales fara motiv ( ma refer ca ei nu "ofera" nimic in schimb pentru asta, premii la scoala, note bune, sa isi ajute parintii cu treburile in casa macar atat...) in fine pacat de generatia de acum.
Iar la intrebarea ta vor raspunde multi care au sub 18 ani, de extrema cealalta si ii vor eticheta pe copiii "prost crescuti" ce pun intrebari aiurea. Lasa-i in pace. Crezi ca era nevoie de inca o intrebare ca a lor, despre ei? Ai viata ta frumoasa, ce te mai intereseaza ce face vecinu'?
Este adevarat. Copiii din ziua de azi nici macar nu stiu sa se distreze. Isi arunca copilaria la gunoi apoi plang o viata dupa ea dar e prea tarziu cand se trezesc. In loc sa visezez si sa zambeasca ei se gandesc la prostii. Parerea mea e ca pana la 18 ani tot copil esti. Abia cam pe atunci mai ai dreptul sa te gandesti la astfel de lucruri dar pana atunci bucura-te de viata si nu o irosi
Cata6969 întreabă: