anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa despartire cu fosta iubire la mine sa inceput cu totul alta viata... cu mult mai buna... cine a avut la fel? si ce credeti despre asta?

Răspuns Câştigător
| Damian a răspuns:

Acum dupa ce s-a termina imi zic: ba ce fraier am fost ca am stat dupa curu ei, am stat cu stres, cheltuie bani, cearta-te cu socri, cu toata lumea pentru. ce? o curva care m-a inselat, acum ma simt ca supermen si vad de sus ce am facut, asa ca mai bine imi vad de fasolea mea, sanatate si numa' bine!

2 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu stiu cat de buna, insa e un nou inceput.Viata merge mai departe orice ar fi...am ajuns si eu la despartire de curand de baiatul pe care l-am iubit enorm, nu stiu, noi poate ne vom impaca ca ma cauta si iubirea dintre noi e mare, insa si daca nu ne vom impaca ma gandesc ca nu e el singurul baiat de pe pamant si sunt atatea cupluri care se despart si asta e soarta.
Si eu am zis de multe ori ca incep o alta viata, dar eu din pacate nu am reusitsad...degeaba ne mintim, cand stim ce e de fapt in sufletul nostru, dar e bine ca incercam si nu ne dam batuti.Desi e greu, ca orice despartire de persoana iubita, e de inteles, e bine sa ai vointa sa uiti si sa treci peste, e totusi nevoie de timp.
Ma bucur pentru. tine ca ai inceput cu totul alta viata si te felicit ca nu te-ai dat batut, sentimentele poate inca exista, nu trebuie sa le negam ci sa avem puterea sa le asumam si sa acceptam realitatea.Cu trecerea timpului vei vedea ca amintirile frumoase vor fi mereu vii, insa flacara se va stinge incetul cu incetul si pe fosta ta iubire va fi o parte din trecut si doar atat, un vis frumos.

| Dramaa a răspuns:

Salut!

Cel mai bun prieten al meu a patit la fel ca tine. Eu cred ca ele va furau prea mult timp adica orice partenera iti va lua timp dar ele poate prea mult. Si acum cand te-ai intor la libertate poati face mult mai multe lucruri care iti face viata sa mearga mai bine.