anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

După folosirea pastilei de a doua zi mi-a venit menstruația în câteva zile, chiar daca mi-a venit și la începutul lunii. Iar luna asta nu mai vrea sa apară, a întârziat 4 zile fata de ziua în care a venit în luna precedentă (tin să menționez că nu am avut niciodata menstruația regulata).Așa acționează pastila? Sunt șanse să fi rămas însărcinată chiar daca mi-a venit menstruația în 3-4 zile de la contactul sexual?

4 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Am mai răspuns la aceeași întrebare. Poți căuta pe internet să vezi întreaga lista de efecte adverse. Nu sunt șanse să rămâi gravidă, stai liniștită.

| daniela1107 a răspuns (pentru AnemonaP):

Am căutat pe multe pagini insa niciuna nu mă lămurește, eu am pus această întrebare cu gândul că cineva care a fost în situația mea o să îmi răspundă. Vreau să știu și cât o să dureze până îmi își va relua menstruația ritmul normal. Dar îți mulțumesc pentru răspuns

| AnemonaP a răspuns (pentru daniela1107):

Poate dura luni de zile, nimeni nu îți poate spune. Dacă ți-as spune eu, din experiența mea, ce relevantă ar avea din moment ce avem organisme diferite? Nu are niciun sens. Fiecare organism e diferit. Tu intrebi daca ești gravida nu când ți se va relua mensutratia văd. Ți-am mai spus, nu ți se reia in următoarea luna, vizita la mericul ginecolog

| Catalin77945 a răspuns:

Nu exista sanse