| Sara2 a întrebat:

Dupa jumatate de ora mai au putere spermatozoizii uscati pe mana sa provoace o sarcina? daca am bagat degetul putin inauntru si mainile umede de apa? intreb deoarece eram in ultima zi de menstruatie si dupa 2 zile mi-a mai curs cateva picaturi de sange pe chilot

Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Flory, esti tare draguta cu intrebarea asta! Exclus nu, ca sa nu mai intram in teorii!

5 răspunsuri:
| andrutza_7497 a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci probleme! Poti sta linistita tinand cont ca erai in ultima zi de menstruatie. Tine minte ca 3-4 zile inainte si dupa menstruatie, nu poti ramane insarcinata! Te pup si ai grija!

| anemary1987 a răspuns:

Si spermatozoizii au o putere anume si dupa 2 zile dar nu cred ca ai bagat mana chiar atat de adanc incat sa provoace o sarcina; contraceptia are loc atunci cand spermatozoidul ajunge la ovar ca sa zc asa; dar ca sa stai tu linistita iti poti face un test de sarcina dupa 2 saptamana de la contactul sexual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna liviu ma numesc. cati ani ai? nu mai pot provoca o sarcina „spermatozoizii uscati" doar daca ii inghetai atat:p dar nah asta stiu eu... daca si u bagi degetu ehe...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sincer:
Dumnezeu stie!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca mai ramai insarcinata in conditiile astea. dar pentru Dumnezeu, apa si sapunul n-au omorat pe nimeni. Spala-te pe maini dupa contact sexual (chiar si masturbare), e in regulile miinime de igiena personala.