| deviant18 a întrebat:

Dupa lungi procese de constiinta, m-am hotarat. imi caut prietena cea mai bunabig grin cine e interesata, sa dea un semnbig grin

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa locuiti aproape, degeaba esti pe internet si vorbesti cu ea. nu petreceti timp impreuna, nu va distrati impreuna, ci doar vorbiti pe messenger! In al doilea rand, o prietenie adevarata se gaseste la voia sortii, nu trebuie sa o cauti tu!
Prietenii adevarati trec prin multe impreuna.

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Cred ca iti dai seama ca ti-as putea da id-ul si am incpee sa vorbim si sa ma dovedesc a fii cea mai parsiva, ipocrita si nesimtita fata de pe pamant nu?
prietenii nu se cauta, se gasesc fara sa umbli dupa ei

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Crede-ma, un prieten bun, adevarat, raaaarrr gasesti!
D-apoi pe net...

Sfatul meu e sa cauti in ''viata reala'' o amica care iti seamana, sau de ce nu?, mama ta e o candidata foarte buna pentru postul asta! Ea n-o sa-ti tradeze niciodata increderea!

| deviant18 explică:

Mama e doar mama. si asa va ramane. @dyya prieteni se mai si cauta. nu am pus asta ca sa ma criticatihappy ci doar sa caut pe altcineva in situatia mea si sa vorbim. what the hell is wrong with that?laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și cine a câștigat? Conștiința sau persoana ta?
Cea mai bună prietenă nu este alta decât mama!
În rest îți urez noroc să găsești fata inimii tale.
Pa, pa.

| alinpocris10 a răspuns:

Deci incepem sa cautam prietene pentru ca stam prea mult in fata pc-ului si nu avem parte de timp liber.

Plimbarile prin parc sau transformat in jocuri dp facebox si ai 5-uri.
Discutile face to face sau transformat in mess, chat-uri si altele.
Saruturi online si etc

Ai o vecina in apropiere du-te la ea intra in casa si zii fata te vreau te vreau mult sa fii cea mai buna prietena si vezi ce zice. happy daca o sa fii cu ochii rosi de la atata stat in fata pc-ului o sa zica ca esti drogat si etc

Pana sa gasesti accea persoana cu care sa discuti orice dureaza si tot persoana aia care ai ranito in trecut o sa iti fie o prietena adevarata happy

Succes big grin

| deviant18 explică:

Well, multumesc pentru raspunsuri. dar situatia mea este una cam dificila. toate prietenele mele sunt de la facultate iar majoritatea sunt plecate pe la casele lor. plus ca dat fiind faptul ca stau in chirie nu prea am vecine pe care sa le cunosc. nu stau toata ziua pe net pentru ca am si munca si faculta asa ca nu am timp de cautat prietene prin parcuri sau altceva. oricum amuzante raspunsurile. si mama mea e prietena mea cea mai buna intr'o oarecare masura.