Mergi de urgenta la medic, ca infectiile netratate duc la stari grave, septicemie si chiar moarte.
După atât de multe teste de sarcină negative, investigații cu rezultat negativ... ce mai vrei că să fii liniștită că nu ești însărcinată?
Cu aceiasi problema ma confrunt și eu, la fel toate negative, și totuși am impresia ca sunt insarcinata.
Si ce sa mai facem? Ma balonez si am impresia ca imi creste burta... e o chestie tare ciudata
Am putea vb mai multe în privat dar nu merge sa-ti trimit mesaj
Nu merge pentru ca avem conturi "de incepatori" sau ceva de genul (juniori).
Mai ai vreo noutate?
Eu tot aștept menstruația, ar trebui sa-mi vina azi mâine doar ca de la pastila aia de a doua zi, ma aștept la orice. oricum sunt cu psihicul la pământ deja.tu?
Sunt mai ok, am fost pana la ultima ecografie, dar mie mi.a venit menstruatia de 2 ori (oct si dec.). Si da pastila aia chiar e bomba hormonala.
Eu am luat pastila pe 16 octombrie, după 6 zile mia apărut o sangerare, care as zice eu ca fost menstruație pentru ca a fost destul de abundenta, după 28 de zile de la aceea sangerare am avut menstruație, dar mai slab cantitativa decât de obicei, ginecologul mi-a spus ca e normal sa fie asa după acea pastila! acum aștept sa-mi vina iarăși zilele astea...
Sper sa fie ok! Infectii/chisturi etc. ai avut dupa pastila asta ca pe mine m.a dat peste cap si legat de simptome. Nu am fost asa bolnava in viata mea cat am fost lunile astea... chiar este o bomba hormonala
Exact asa și la mine, nu as recomanda-o nimănui!
Se pare ca si-a făcut și menstruația apariția, acum sper sa fie normala nu ca luna trecuta.