Din pacate mare adevar ai zis acolo
Viata e viata. Te duci, faci, simti. Daca iese, iese. Daca nu, esti oricum un invingator pentru ca ai incercat.
Nu fa presupuneri. Chiar daca tu ai impresia ca o persoana este aleasa, n-ar fi prea rau sa o intrebi si pe ea.
Cunoaste fetele. Vorbeste cu ele despre ce vor de la viata, afla cine sunt ele cu adevarat. Si vei afla daca e o fata cu care TU ALEGI sa vrei sa ai o relatie. Apoi incerci sa avansezi lucrurile intr-acolo. Ii dai si ei de inteles. Asta e tot.
O femeie te poate refuza din prima. Alta dupa cateva intalniri. Alta dupa cateva partide de sex. Alta dupa casnicie. Alta dupa 5 ani de casnicie. Alta dupa nunta de argint.
Una va ramane cu tine si va sti sa te aprecieze pentru cine esti tu.
Dar nu uita ceva : Daca nu esti tu, nicio fata nu te va putea aprecia pentru cine esti tu.
Nu fa greseala sa devii de piatra si sa cauti sa fii invingatorul de fiecare data. E suficient sa alegi sa nu fii victima. Pune cartile pe fata de fiecare data. Spune clar si tare prin atitudinea ta: Vreau asta! Vrei si tu? Daca nu, tu pierzi. Acum pa, trebuie sa gasesc iubirea vietii mele.
Nu trebuie sa ai incredere. Trebuie doar sa simti. Si niciodata sa nu iti ceri scuze pentru ce simti.
Gasitul este pentru cei care cauta. Mergi acolo si caut-o!
Trebuie sa speri ca nu v'a fi ca celelalte. Nu toate sunt la fel indiferent de ce ar crede multi. Sti ca pentru fiecare e un suflet pereche :*. Stai linistit, cu dezamagirile astea te'ai maturizat :*, pentru ca asa e viata te invata in fiecare zi o lectie. Bafta :*
Trebuie sa cunosti bine persoana respectiva, sa fi cu ea in mai multe situatii sa vezi daca merita incredere si numai dupa o perioada de sa-i acorzi incredere si iubire.Eu inainte sa ma casatoresc am fost o perioada de doi ani impreuna cu sotul timp in care am reusit sa stiu daca merita incredere sau nu.Acuma el nu mai e a murit dar cam simt din doua convorbiri pe mess daca cineva merita incredere sau nu dupa ce merita inca urmeaza sa ne intalnim personal si nici atunci inca nu e sigur dupa intilnire urmeaza o perioada de minim un an de testare. Timp in care se intilnesc diferite situatii din care se poate deduce daca persoana e de incredere sau nu.
Nu toate sunt la fel, 10 % sunt diferite . Nu trebuie sa ai incredere in cineva de la inceput, increderea se castiga greu. Si nu este bine sa spui fetei "stii eu am incredere in tine", EROARE!
Gasind pe cea potrivita si fiind mai prudent. Nu iti pune sufletul pe tava din prima.
Pentru inceput trebuie sa treci peste sa te linistesti, apoi fa tot felul de abordari cu orice fete, doar flirt! fara sentimente, apoi cand simti ca cineva te merita incearca. dar dupa ce o cunosti bine..succes
Simplu cand vrei sa cunosti o fata verifica de 2 ori inainte de ai cere prietenia
Nu toate sunt la fel, 10 % sunt diferite. Nu trebuie sa ai incredere in cineva de la inceput, increderea se castiga greu. Si nu este bine sa spui fetei "stii eu am incredere in tine", EROARE!
Sa ai rabdare si sa nu te arunci in relatii fara rost...relatiile din ziua de azi se bazeaza pe sex, bani si lucruri inutile nimic adevarat