Stai linistita odata ce v-ati certat este normal sa nu iti mai spuna o vreme, preferi mai bine sa iti zica fortat? Bucura-te ca nu se preface si iti zice doar atunci cand simte nevoia.Nu inseamna ca nu te mai iubeste ci pur si simplu nu simte nevoia sa iti zica acum. Oricum sti vorba aia ce e prea mult strica si in loc de doar"ceau" va puteti spune"pa iubi"sau "ceau iubito/iubitule"si puteti pastra "te iubesc"doar pentru anumite momente, atunci cadn simtiti nevoia, daca il folositi prea des o sa isi piarda din farmec.Bafta!si nu te mai stresa
Exact la fel!
Stii,ca sa spui "te iubesc",nu e un simplu salut,nu e o intrebare,e o afirmatie care vine din suflet.
Daca sufletul tau s-a racit,s-a dezechilibrat,e chinuit de ceva,acel "te iubesc",nu-l poti spune usor,ai minti daca l-ai spune.
Prietenul tau e constient de toate lucrurile astea,dar are si niste probleme de orgoliu,cred.
Asa ca, daca el "nu are dispozitia necesara", nu o ai nici tu.
Unul va ceda...Depinde cine!
N-are nici o valoare, când ţi-o spune din obligaţie sau din obişnuinţă, din reflex. Lasă-l s-o facă, atunci când într-adevăr simte! Atunci acele cuvinte chiar vor avea valoare, şi te vei simţi în al nouălea cer de fericire, când le vei auzi. Dar aşa n-au (nici un) farmec...
P.S. Nu confunda "te iubesc" cu "salut", "te pup", "ne mai auzim", ş.a.m.d!
Sunt lucruri total diferite.
Ştii, poate nu vrea să se mintă şi să te mintă. Tu dacă o spui, o spui din suflet, pentru că aşa simţi. El poate acum o spune din obligaţie. Întreabă-l şi rezolvaţi asta cumva. Asta nu e o scuză; că nu toate cuplurile îşi spun. Voi nu sunteţi 'toate cuplurile'. Voi sunteţi voi! Succes!
Sa te porti ca asi cum cearta voastra nu a existat.respecta-i dorinta de a nu mai spune ''te iubesc'' si lasa lucrurile sa-si revina singure, fara sa fortezi imbunatatirea evenimentelor dintre voi.nu trebuie sa observe ca esti suparata pentru ceea ce ti-a cerut si fa asa cum isi doreste el momentan.probabil acest cuvant la voi a devenit o obisnuinta si poate el in anumite momente nu simtea semnificatia acestui cuvant atunci cand il rostea si pur si simplu nu stia cum sa faca sa-ti spuna sa rariti folosirea cuvantului, iar cu aceasta cearta a reusit sa spuna si ce-l ''nemultumeste'' cu privire la asta.ai sa vezi ca lucrurile vor revenii la normal!
Lasa-l vreo 2 zile in care nu-i mai raspunzi la telefon, cand te suna vorbeste-i sec si inchide... Fa-te ca uiti telefonul' ba prin pat, ba prin geanta si de aia n-ai putut sa raspunzi.
Iesi cu prietenele, arata-i ca daca lui nu-i pasa, nu-ti pasa nici tie. Nu face pe suparata cand vorbesti cu el, arata-i ca esti vesela ca nu te intereseaza.
Bafta!:*
Intr-adevar exista foarte multe cupluri care nu isi spun te iubesc atunci cand inchid telefonul, deci acest lucru nu este necesar desi tu asa te-ai obisnuit si ti se pare ciudat acum daca nu faceti lucrul asta. Nu te supara, poate deveni chiar obositor si copilaresc. Intr-un final sa spui te iubesc de fiecare data cand inchizi cu iubitul/iubita o sa fie doar o obisnuinta, si o sa o spuneti pentru ca ''asa trebuie'', si poate nu pentru ca asa simtiti, pentru ca ''te iubesc'' o sa insemne doar cuvinte si nu si sentimente, ma intelegi tu ce vreau sa spun. Fii calma, si incearca sa il intelegi, nu te certa cu el daca exista doar ''problema'' asta.
Tu fata.eu nu vreau sa te dezamagesc dar din cate ai zis tu acolo...eu cred ca s-a cam plictisit de tine.asa am patit si eu...sh ar fi bine sa ii dai tu papucii inainte sa nu ti dea el tie.succes:X
Buna
nu-i mai da imortanta pe care eu dai
de sunat lasa sa sune cand vrea sa vedem ce face atunci poate imi spui sh mie succes:*
De cat timp sunteti impreuna?
Probabil se simte stanjenit sa iti spuna "te iubesc" de fata cu prietenii lui. cu parintii. sau poate pur si simplu (imi pare rau sa o zic) nu te iubeste. Ar trebui sa discuti mai serios cu el, ce vrea de la relatia voastra si daca mai are rost sa continuati, pentru ca, dupa cum se comporta, nu prea pune mare pret pe tine.
Nu are rost sa iti pierzi timpul cu astfel de persoane. sincer.
Am avut si eu o problema ceva de genu dupa o relatie cu actualu de 1 an jumate am avut o cearta cam urata.iar atuncii a marturisit ca doar tine la mine nu ma iubeste.am hotarat aman2 sa nu ne mai spunem "te iubesc" doar atuncii cand simtim dupa ce au trecut 2 saptamanii in care nu prea i-am dat importanta deloc m-am purtat cam rece.mi-a zis te iubesc! si l-am intrebat dc zici asta? si a zis ca acum chiar simt asta...iar acum nu ne mai zicem in fiecare zii cand nu era adevarat.acum zicem doar atuncii cand simtiim asta. lasa sa treaca de la sine asta poartate 1 saptamana 2 cu el mai indiferenta.vezii daca lucrurile incep sa decurga mai bine atuncii e totul ok. daca nu ar fi bine sa vb cu el sal intrebi daca intr-adevar te iubesstee daca tine la tine etc. Success! funda; x?
Mindfulness întreabă: