Sa inteleg ca v-ati intalnit odata si apoi nu ati mai vorbit timp de o luna? iar acum v-ati intalnit intamplator si nu te-a bagat in seama? ti-am citit si intrebarile anterioare si am vazut ca a zis ca i`a placut intalnirea cu tine dar apoi nu te-a mai bagat in seama.ok, poate nu te place.dar nu se stie sigur.de exp eu sunt o fire mai timida si de multe ori prefer sa trec pe langa persoane care le cunosc fara sa ma uit sau sa salut.din cauza asta par increzuta dar nimeni nu stie ca eu fac asa de timiditate, rusine nu stiu nici eu.
Deci nu se stie exact care e treaba cu el.totusi iti propun sa nu-l mai saluti nici tu si cand il mai vezi sa nu te uiti la el deloc, deloc.
Sunt de parerea ca ar trebui sa-ti vezi de treburile tale.Hai sa zicem ca nu te-a placut,nu poti obliga pe nimeni la asta dar bunul simt? nu te place,asta e! Dar un salut ar putea sa-i acorde, nu crezi? Tu stii cat valorezi, dar ma indoiesc ca baiatul asta este pentru tine!
Eu zic sa nu mai pierzi timpul si sa treci la urmatorul
Baieti sunt peste tot si daca el nu a stiut sa te pretuiasca nu are rost sa mai insisti, e clar ca nu te merita :*
Daca nici macar nu a zis buna.de acum incolo cand il vezi nici macar nu te uita la el.:*
MULT SUCCES! :*