Consoleaza-te cu ideea ca ea nu te merita, te-a inselat, si a batut joc de tine, cu timpul vei reusi s a uiti
Treci peste nu te mai gândi nu merită, dacă ea te-a înșelat, numai are rost de împăcare. Așa că veziți de viața înainte! Și eu am trecut prin așa ceva, am stat 1 an jumate cu o fată care în paralel se culca cu mine și cu fostul prieten.
Ce fel de noapte i-ai oferit, i-ai dat un bilet castigator la loto? Ea la randul ei nu ti-a oferit clipe placute?
Ca sa revenim, cui pe cui se scoate. Cel mai usor mod prin care poti uita persoana iubita este sa o inlocuiesti. Nu vorbesc de dragoste, asta nu vine usor, dar trebuie sa gasesti o alta fata cu care sa iti ocupi timpul si asupra careia sa te concentrezi. Si nu privi inapoi, sunt sanse ca ea sa vrea sa se intoarca la tine, daca vei accepta vei regreta mult mai mult, mai tarziu.
Salut,
Oamenii josnici sunt destinati uitarii.
E normal sa mai ai inca regrete, la doar cateva zile de la despartire.
Dar cu timpul vor trece, in cateva saptamani nici nu te vei mai gandi la ea, iar peste cativa ani nici nu-ti vei mai aminti cum arata...
O sa treci peste,laun moment dat toti care iubim,suferim,daca iubim cu adevarat! Usor, usor vei uita, nu-i mai da importanta, nu te iubeste indeajuns, daca te iubea nu te insela!
Cand ii faci toate poftele, fata se plictiseste, te ia drept prost. Gandeste-te ca meriti ceva mai bun. O sa treaca greu, dar o sa treaca. Fii tare!
Este un gest FOARTE urat din partea ei ca FATA, un baiat are tot dreptul sa insele, ca vorba aia, barbatul e barbat, si femeile sunt femei, asta nu inseamna ca toate suntem la fel, sunt femei care sunt supuse barbatilor, femei care sunt egale cu barbatii, si femei care sunt mai presus de barbati. la ea ar trebui sa te gandesti ca la o curva, cu care ai fost o noapte si gata, pentru ca ma mult nu merita, parerea mea. de uitat te va ajuta o alta fata de asta trebuie sa fii sigur, multa bafta. si capu SUS!
Wtf?))))))))))))))))))) Un barbat are tot dreptul sa insele? Sunt sigura 100% ca esti barbat, dupa gandirea TAMPITA a ta!
Asculta pe tine te bate gandu ca nu o mai ai dar timpu frate nu il mai poti da inapoi asa ca treci cu vedera e greu dar alta solutie de a uita nu mai ai gandeste-te ca ai viata inainte sunt milioane de femei care asteapta un preten decii asta e