| bogdan133 a întrebat:

Dupa o luna i-am spus colegei p care o plac prin telefon sa ne intalnim astazi inainte sau dupa scoala sa vorbim ceva... Ea a spus ca da vine ori inainte ori dupa scl... Acum am marii emotii, n-am mai avut o prietena pana acum, dati-mi niste sfaturi va rog pana la ora 11:00 va ROG FUNDA

3 răspunsuri:
| ionela22 a răspuns:

Este normal sa ai emotii tinand cont ca este prima prietena.Insa trebuie sa incerci sa te comporti cat mai natural, sa fii comunicativ adica sa discuti cu ea, sa ai spirit de gluma da in limita bunului simt si sa incerci sa nu te mai gandesti la emotii la ce o sa fie.Lasa totul sa decurga de la sine, nu te inchide in tine sa stai numai cu capul in jos etc.Incredere in tine si mult succes!

| Sheili a răspuns:

Trebue sa fii tare sa nu ai atit de mari emotii.Sa o asculti ce spune ea.Si tu desigur trebuie sa vorbesti cu ea si sa incerci sa deschizi un subiect de care ii place ei

BAFTA!

| alinutzapissy a răspuns:

Hyy! parerea mea este ca nu trebuie sa tii cont intotdeauna de parerile altora cel mai bine ar fi sa fi tu insuti, sa fii natural.nu trebuie sa iti arati emotiile cu toate ca ai. emotii o sa ai mai tot timpul, ca este prima, a doua sau a treia prietena emotiile o sa existe.asa ca incearca sa nu te gandesti la emotii,sa discutii,sa ai subiecte de discutie interesante mereu,sa ai fii tot timpul alaturi, sa o compatimesti, si sa o asculti cand are nevoie sa se descarce...fii tu insuti si o sa vezi ca o sa meargatongue.succes:X!