| croissant a întrebat:

După o mutare eșuată la iubitul meu, am constatat că nu suntem pe aceeași lungime de undă. Îmi doresc să ne despărțim chiar daca el și al lui nu sunt de acord cu despărțirea noastră! Problema este că nu știu ce să fac, să plec când nu este el acasă sau să plec așa oricum și cu el de față?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Doi oameni maturi și inteligenți, comunică unul cu altul. Iți duci totul inainte apoi vii și-l saluți elegant

| wildthing a răspuns:

"Îmi doresc să ne despărțim chiar daca el și al lui nu sunt de acord cu despărțirea noastră!"?
De ce ar conta cu ce sunt sau nu sunt ei de acord? Nu ai dreptul de a-ti lua propriile decizii? Esti la ordinele lor? Sunt stapanii tai? Nu esti o persoana libera?

| anonimuIl a răspuns:

AȘA se despart și pleacă EA de la EL după ce au locuit împreună o perioadă dar peste 6 luni.

După o discuție foarte serioasă în care femeia înțelege foarte bine că bărbatul NU se va însura cu femeia, ea hotărăște ca să plece acasă la părinții ei.

AZI ea strânge în casă toate lucrurile ei, haine, vase, cearșafuri și hotărăște și cu bărbatul ce să mai ia din lucrurile lui, mobilă.

Desface bărbatul și mobila pe care o vrea femeia ca să poată fi transportată.

MÂINE bărbatul pleacă de acasă câteva ore că vine o mașină mare ca să ia lucrurile femeii și MOBILA pe care i-o dă bărbatul că îi place femeii mobila aia.

Bărbatul pleacă de acasă ca să o lase pe femeie să ia ce vrea ea.

Vine o mașină mare cu încă 2 oameni și iau lucrurile femeii, incusiv canapea, fotolii, pat de dormitor, șifonier, noptieră, oglindă, servantă, vitrină, galerie.

După ce este gata de plecare femeia îl sună pe bărbat și îi spune că ea a PLECAT DEFINITIV de la el.

Bărbatul se duce acasă și vede casa GOALĂ.

AȘA se despart 2 tineri cam de 25 de ani care au locuit împreună peste 6 luni și care EA a vrut ca să se mărite cu EL dar EL nu a vrut să se însoare cu EA.

| DonEduardo a răspuns:

Da-i papucii si gata. E o tara libera.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Spune-i ca nu mai vrei sa continuati, si ca te vei muta.
Apoi muta-te in absenta lui. Asta mi se pare varianta cinstita.
Ce vrea familia lui e irelevant laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai intorci seara de la muncă.

Răspuns utilizator avertizat