| Nikoooooooo a întrebat:

Dupa o perioada lunga dupa ce am fost imp... a urmat si o despartiresad. Acum el imi face la scoala in ciuda cu o colega.sadCe as putea face? Sa ma impac cu el sau nu?

Buna...Deci am sa va spun povestea mea pe scurt.Totul a inceput acum 4 ani, amandoi eram 2 copii, eu nu stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul IUBIRE, el m-a invatat sa iubesc.Am fost de foarte multe ori impreuna, am trecut prin multe dar, mereu spuneam ca e ultima oara si gata fiecare isi vede de viata lui, dar nu puteam nici unu sa ne tinem de cuvant pentru ca simteam ceva unu pentru altu. Acum 2 luni jumate am inceput din nou sa fim impreuna.Revelionu ni l-am petrecut impreuna, a fost superb:X, dar de la un timp, el se comporta foarte ciudat cu mine sh un prieten de-al nostru comun mi-a spus ca el a zis ca nu mai are rost sa fim impreuna ca cica eu i-am facut ceva de care nu mai vrea sa fim impreuna. Ce am facut eu nu stiu dar azi am vorbit putin cu el prin mesaje si totu s-a terminat, Dar noi suntem in aceeasi clasa (A9a)si cand am iesit la tabla la o ora, se uita asa de frumos la mine si mie mi-au dat lacrimile si el continua sa se uite:XDin privirea lui intelegeam ca tine la mine dar, nu mai putem fii impreuna, sh azi am mai observat un lucru ca statea singur la banca lui si avea lacrimi in ochii.Eu azi m-am comportat mai urat cu el pentru ca sunt distrusa.Va rog spuneti-mi ce sa fac? Dati-mi un sfat daca sa ma impac cu el sau nu, sh daca da cum? Dau fundita...multumesc

Răspuns Câştigător
| ieuuu a răspuns:

Fa ce simti...si daca incearca sa-ti faca in ciuda el pica de fraier nu tu...u pici de fraiera doar daca te impaci cu el dupa ce ti-a facut in ciuda cu aia. happybafta multa si stai linistita nu ii ultimu baiat din viata ta. Abia acum incepe totul! Ai incredere in tine: si nu mai suferiiwinking

0 răspunsuri: