Tu trebuie in primul rand sa porti o discutie serioasa si sincera cu el.sa vedeti ce ati gresit unu altuia, daca va iubiti sau nu cu adevarat.vedeti care sunt exact problemele care va desparte si daca puteti remedia problema asta.pentru ca degeaba iti spune cineva de aici sa te impaci sau nu,decizia tot a ta va fi.dar ca sa ei o decizie eu zic sa vb cu el undeva singuri si sa lamuri problema odata pentru totdeauna. apoi vei decide daca te impaci sau nu,si daca da,si iar o ia de la capat ii spui adio, si sa-i spui si punctul asta de vedere al tau sa stie la ce sa se astepte daca mai greseste! acum poate va gresiti amandoi cate ceva, voi stiti. cu bine si succes!
Parerea mea e ca in primul rand trebuie sa lasati copilariile deoparte si sa dicuti cu el sa te lamureasca si pe tine cu ce ai gresit de a luat decizia respectiva si daca va iubiti cu adevarat sa va impacati ca 4 ani nu sunt de coalea daca ma intelegi eu zic ca din comportamentu vostru e doar un capriciu al varstei si ar fi bine sa va impacati ca iubirea e frumoasa chiar cel mai frumo lucru din lume
...cred ca sti si tu asta si fa l sa inteleaga ca nu i ai gresit cu nimic
si ca sunteti sortiti