Pai treaba sta cam asa, daca sunteti foarte buni prieteni este de inteles ce vrea el, ca na e baiat si daca tu tot la-i provocat cu vestimentatia ta sa abtinut foarte mult si e clar ce vrea. daca tu ai fi de acord sa faci pasul asta nu cred ca ava fi bine nici pentru tine nici pentru prietena lui oficiala asa ca sfatul meu este sa ramaneti la rangul de foarte buni prieteni
''...e o fata timida si retrasa de accea nici el nu prea depune suflet si sentimente in aceasta relatie'' - Cât de cretin să fie ăsta încât să aibă o relaţie cu cineva pentru care nu simte nimic deoarece este o fire mai timidă?
Normal că se dă la tine pentru că tu nu eşti timidă şi îi poţi oferi sex. Deschide ochii, ăsta vrea să profite de corpul tău apoi o să te lase cu ochii în soare.
Fetelor sunt atat de confuza.si eu i-am zis ca nu vreau sa pierd un prieten atat de bun pentru o aventura si o ora de placere. sper sa nu regret.el sta cu fata aceea de plictiseala fiind ambii peste hotare sa treaca mai usor timpul stau impreuna...stiu ce vorbesc....decat sa ajunga acasa si se puna pe gatit pe spalat mai bine vine si are totul si mancare si haine curate si fata alaturi cand vrea el, sper sa intelegeti ce va spun. si da stiu ce vorbesc nu e vrajeala de a lui ca sa ma fc sa ajung in patul lui, mi-a zis asta de mult timp
Uite ce e. Din cate am inteles a fost plecat 11 luni. In 11 luni daca a ajuns sa iti ceara asta s-a schimbat. Cand e vorba de sex baietii fac orice,indiferent de cati ani sunteti prieteni,e baiat,nu se poate abtine,prietena lui e plecata in Italia,vrei sa faci asta si dupa sa ramai cu sperante desarte? Gandeste-te ca erai fata aia? Cum te simteai, iti zic eu, nu prea bine. Dupa ramai cu remuscari, cand vine nici n-o sa te mai poti uita la ea...
Nu vrea ceva de viitor, doar o aventura.
Daca o sa ii oferi ce doreste el, se vor intampla doua lucruri inevitabile:
1. Vei suferi.
2. Prietena lui oficiala va suferi.
Ai putea discuta cu el despre acest subiect si vei vedea ce iti va raspunde. Daca intr-adevar tii la el nu va fi o problema sa faci acest lucru. Cunsutati-va impreuna si luati-o incet, iar restul va veni de la sine.
Sa nu-ti fie teama de reactie lui caci intr-o relatie trebuie sa fiti deschisi si sa discutati despre orice fara sa va rusinati. Asta e parerea mea. Trebuie sa discuti cu el indeferent de ce va spune.
Daca te iubeste cu adevarat va ramane cu tine si dupa acest pas.
Funda?
Noi nu suntem impreuna, suntem doar foarte buni prieteni de 2 ani si ceva...citeste atent...dau cate funde doriti numai sa primesc si eu un raspuns ok