| mary_9593 a întrebat:

sad. dupa o relatie de 1 an si 1 luna de zile. lucrurile incep sa se schimbe putintel. el fiind cand cel mai dulce de pe pamant cand cel mai distant. nu mai pricep nimic. discutii cu el am avut l`am intr daca are pe alta sau stiu eu dc e asa,. [ stiu ca nu miar recunoasteo in fata dar na... ] as vrea sa stiu ce pot face sa aflu cei cu el sau... poate ce nu-i convine la mine. eu una il iubesc si nu as vrea sa il pierd tocmai acum sad

Răspuns Câştigător
| llaura25 a răspuns:

Ma tot gandesc de ce femeile se indragostesc mereu de barbatii care nu le acorda atentie. Din cate stiu eu barbatii cauta femei puternice, independente care in acelasi timp sa ii iubeasca. Noi la randul nostru cautam acelasi lucru. Nu te mai chinui sa afli ce in sufletul lui pentru ca o sa ajungi sa pari penibila in fata lui. Asa sunt ei... lor nu trebuie sa le aratam slabiciunile noastre. Fii frumoasa, pentru tine, nu neaparat pentru el. Fii atragatoare si incearca sa ii arati ca esti numai tu si restul. Cu siguranta vei reusi asta, pentru ca suntem niste cunoscatoare. Nu stiu daca te iubeste neaparat, poate nici tu nu il iubesti, dar avand in vedere faptul ca se joaca cu tine te face sa il vrei mai mult. Fa si tu asta cu el. Poti. Esti o luptatoare.

6 răspunsuri:
| want2bMajestic a răspuns:

Exista pers care iubesc intens si exista persoane care sunt mai domoale. cred ca prietenul tau trece printr-o faza de plictiseala. dar t asigur ca se gandeste la tine.

| lilia_2632 a răspuns:

Stati departe o perioada... timpul este cel mai bun invatator!
Asa este viata :iubim, pierdem, suntem tradati, tradam, dar intr-o buna zi iar incepem sa iubim ca prima oara! Totul ce se face in aceasta viata este pentru binele nostru, cu toate ca, realizam mai tirziu... un sfat: nu te inchina, nu fugi dupa el, poartate ca el - joaca teatru, daca te iubeste "isi va reveni repede din hibernare"!

| poliana a răspuns:

Poate ii trebuie un timp de gandire sa fie singur. ajungeti la o intelegere si lasati-va un pic de timp (cateva zile )pentru a se convinge de sentimentele lui fata de tine. daca il iubesti va fi greu dar cu folos. si apoi veti hotari.indiferent de decizi ...bafta ...si sper sa-ti rezolvi problema

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a răspuns:

Baietii nu sunt intotdeauna sentimentali dar asta nu inseamna k nu t iubeste sau k are p alta... vrea doar sa vada km reactionezi u cand el este distant... dupa parerea mea incearca sai faci sh u jocul...na acum faci km vrei... e doar sfatul meu...tk...sh sper sa-ti rezolvi problema

| darksight a răspuns:

Parerea mea este ca pentru o relatie sa fie reusita este nevoie, daca nu de la inceput macar de mai tarziu de un spatiu personal. Faptul ca este distant poate avea diferite motive nu neaparat ca nu te mai iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul depinde de tine. daca il mai iubesti. dar baietii adora chestia dubla sa fie dulce sau distant.cred ca estee ceva normal lor, daca ai incredere in el de ce-ti pui intrebarea daca te insala? baaietii prin firea lor macar odata si tot insala.