Intrebarea ta imi genereaza o alta intrebare : " Cu atatia calai plini de moralitate gata sa taie capul celor imorali sau celor ce au gresit cu cine a comis fatuca aia adulterul?"
Cu siguranta nu vei gasi raspunsul aici chiar daca sunt doar doua variante simple, "iarta" sau "pleaca", pentru ca nimeni nu stie ce simti tu si cum simte ea. Dar de ce sa mergi mai departe daca nu ai aflat macar cum s-a ajuns aici. Ea este la varsta curiozitatii, nu cred ca vrea sa te calce in picioare. Tu esti la varsta ( sau aproape )maturitatii. Tu pui accent pe siguranta generata de reciprocitatea sentimentelor. Dar cand ai ales-o, nu cumva printre criterii s-a aflat si tineretea ei, diferenta de varsta? Atunci poate ar trebui sa iti asumi alegerea si sa te gandesti daca nu cumva asta este problema. Ma feresc a iti sugera ce sa faci, dar iti spun ca ar fi bine sa te gandesti inainte de a pune mana pe piatra si a arunca. Poate ai ceva de invatat din asta. Poate este un test pentru tine. Imi pare rau sa iti spun, dar cred ca de fapt esti singur in fata acestei decizii. Nu te grabi! Opreste-te si acorda-i toata atentia cuvenita!
Mai baiete tu inca nu ai invatat ca femeile sant curve in afara de mama? Bagati in cap ideea asta si reguleazale fara ezitare. Maine te trezesti cu casa apoi copil si te da afara ca are drepturi ramai pe drumuri. Stai singur cel mai bine nu ai nimic de pierdut, eu asa procedez. Cand vreau sex gasesc in rest sant gamer de meserie weekend da.
I-ai oferit o șansă, a irosit-o. Întrebarea la care trebuie sa răspunzi nu este daca sa o ierți sau nu ci daca poți accepta sau nu o relație deschisa.
Normal ca nu regreta nimic din moment ce dupa ce te-a inselat imediat te-a inselat iar. Iti pierzi timpul degeaba cautandu-i ei inocenta si tie vina.
Daca treaba cu fidelitatea e importanta pentru tine e clar ca nu si pentru ea.
Daca nu esti dispus sa accepti treaba asta mai bine fara ea.
Asta cu aflatul de la x nu este o dovada,stii nu? tu daca nu ai dovezi lasa afirmatiile astea mari, aduna dovezi clare si mai vorbim,daca nu ai incredere in ea las-o,asta e sfatul meu,in ziua de azi multe fete sunt ipcrite,prefacute, tarfe, nu prea ai ce intelege, dumnezeu cu mila, daca tu ai ales sa crezi in monogamie e vina ta, meriti sa suferi, in fapt as vrea sa vad ca te inseala poate asa ti-ar iesi din capul basmele cu iubirea
De ce va omorati demnitatea pentru o femeie? Daca a inselat, sut in dos si da-o-n...nu merita sa o ierti si nici sa-ti mai bati capul cu ea,, fii barbat, nu carpa! Nu o zic cu rautate ci vreau sa-ti deschid ochii.
Deci dacă te-ar fi iubit nu te-ar fi înșelat.
E clar că nu ține la tine.
Nu ar trebui să îi mai acorzi vreo șansă, nu te merită. Las-o, tu meriți pe cineva care să te respecte, care să te iubească cu adevărat.
Pfaaaa' și ce așteptări aveai de la o mucioas de 22 ani?
No mai ierta chiar dacă se pune în genunchii, o sa te însele constant e neserioa
Varsta nu are legatura cu sinceritatea unui om
Are cu maturitate, e vina bosorogului ca se uita dupa copii și cere pretenti de adult
Adevarat iti spun ca prima iubire e cea mai sincera, restul sunt mai mult pe interes, ca orice om are asteptari de la alti, nu e bosorog, are 28 de ani, ea 22, nu e mare diferenta, nu uita de presedintele frantei, maturitatea nu tine mereu de varsta, sunt imaturi la orice varsta
Nu îmi mai vorbi de mizeria aia numita iubire
Îți mai aduci aminte când aveai 22 de ani? Exista o diferență între tu ala de 22 și ala de 28, deci nu poți sa ai pretenti mari de la cineva care nu are experienta de viata
Evident exista și persoane mai mature sau nu,
Dar ce ai impotriva iubiri? iubirea este un sentiment frumos, iubirea face parte din dezvoltarea omului
Ai scos femeie din tine la iveala *lacrima*
Porcăria numita iubire nu e doar roz mai are și nuanțe de negru
N-am nimic în potriva ei, doar ca nu o vreau în preajma mea
Sa stii ca cat reprimi un gand el se intoarce de doua ori mai puternic
Ți-am mai spus eu și altă dată.
Când te va lovi, nici nu vei știi ce te-a lovit...
Poate sa se întoarcă nu îl țin adidași sa alerge după mine, adidași mei prind 100 km la ora
Las ca trec toate
Dacă ma lovește ii trag și eu o lopata înapoi
Doamne ajuta!
Cum sa ierti si de data asta? Nu ai invatat nimic din trecut? Daca regreta, nu te insela si a doua oara...bine, a doua din cate ai aflat tu. Cine stie cate dati are la activ. Multi o dati din iubire in prostie crasa...zau!
Ai fost prost ca i-ai mai dat o șansă. Adulterul nu se iartă, nu exista asa ceva. E un semn clar al lipsei iubirii. Cand iubesti pe cineva, nu te lasa sufletul sa-l inseli, ai ochi doar pentru persoana respectiva.
Esti foarte naiv. Suferi dupa o tarantula ce si-a batut joc de tine si sentimentele tale.
Cine a inselat o data si a fost iertat, cu siguranță o va mai face.
Nu mai fi prost, prietene. Nu ii mai accepta nimic, deschide ochii, si-a batut joc de tine, nu da doi bani pe tine.
Crezi ca altele nu mai sunt sau ce?
Nu te iubeste. Daca te iubea nu o facea si a doua oara. La 22 de ani daca procedeaza asa e clar ca nu se va schimba in relatia cu tine. Tu faci ce vrei dar nu te mai implica emotional
Daca o iubesti, vrei sa fie fericita. Intreab-o daca vrea sa terminati sau vrea sa fie cu tine si accepti sa o faca si cu altii, separat sau in trio cu tine impreuna.
Gura lumi slobodă, nici pământul n-o astupă.
Cunosc un caz în care mai multe fete invidioase pe frumuseţea relaţiei alteia, au început să răspândească zvonuri de acest gen. Soţul fiind un băiat foarte deştept dar nu si inteligent, un pic timid şi nu prea experimentat (se cunoşteau din liceu) m-a întrebat într-o zi ce să facă şi dacă eu cred că e posibil ca lumina ochilor lui să-l înşele. Ei nu au discutat pe tema asta, dar pe el îl frământau vorbele prietenelor ei.
Am dat sfoată"n ţară că plecăm la peşte şi a venit cu noi şi soţul celei mai infocate dintre "agitatoare", care ştia că respectiva va pleca tot vineri seara la părinţi ei în alt cartier, pentru a nu rămâne singură două nopţi.
De fapt au fost ei doi, eu cu soţia şi prietenul singur. Am închiriat o cabană pe malul apei şi de vineri când am ajuns şi până duminică la prânz am stat cu băţul în apă şi cu telefoasnele setate pe "nu deranjaţi - doar persoanele din grup".
Duminică la întoarcere am lăsat-o pe respectiva la părinţii ei, urmând să vina mai târziu acasă.
Vuia cartierul.
Vorba vine, că babele şi copii se jucau liniştiţi în parc. Nu babele cu copii, doar copii, babele erau liniştite pe bănci. Aţi înţeles voi.
Matracucile se agitau. Una se jura cu mâna pe inimă că a văzut-o pe respectiva pe stradă cu un bărbat mergând spre casa părinţilor ei.
Nu vrei să şti ce hărmălaie s-a iscat pe terasa unde ne strângem seara. Acum, tocmai când îi spuneam prietenului se înseamnă gura unor ţaţe invidioase, vine soţia lui.
Într-o linişte mormântală, în care auzeam cum îmi pocnesc timpanele de atâta linişte, în care auzeam cum se topeşte spuma berii, şi doar câinele se învârtea printre picioarele noastre, speriat de liniştea bruscă, cei doi s-au luat în braţe şi s-au sărutat prelung.
Apoi au plecat uşor spre casa lor ţinându-se de mână, moment în care le explicam celor cu gura căscată că noi am fost toţi cinci la peşte, lucru confirmat şi de soţul celei pe care acum nu prea o mai vedem pe terasă.
Cu povestea asta am vrut şi să te amuz, dar mai ales să verifici dacă gurile "prietenilor" vor să te despartă sau...
Parerea mea este ca te cam foloseste. Mi se pare ca nu da 2 bani pe tine din moment ce tu ai reusit sa o ierti si ea a facut din nou acelasi lucru. E vorba aia populara in engleza "You can't turn a hoe into a housewife" care inseamna pe scurt ca nu poti sa faci femeie de casa din parasuta. Cauta-ti pe altcineva si las-o in treaba ei.
"Sa mai iert si de data asta sau ma amagesc singur?!"
Asta cu iertatul tine exclusiv de tine, numai tu poti raspunde
"Nu se va schimba niciodata si imi va face la fel mereu si a 3 si a 4 si asa mai departe? "
Sansele sa se schimbe sunt foarte mici. Cel mai probabil te va parasi chiar ea, cand va intalni pe unul cu care sa aiba o relatie stabila (pe care probabil il va insela mai tarziu).
Asa incat concluzia este: daca pui capat, o iei de la inceput si ai sansa unei relatii sanatoase.
Continui relatia: macar fa-ti si tu o alta gagica, ca la sfarsitul zilei sa povestesti cu infidela ta iubita aventurile sexuale din cursul zilei. Macar daca aveti o (ne)relatie deschisa sa fie si pentru tine.
Anonima17191 întreabă: