Dupa o relatie de 5 luni nu are cum ca, brusc, sa nu mai simta nmik pentru tine... dar daca tot o sa il vezi in fiecare zi, ignora-l. Daca intra in vorba cu tine poatate cu el ca si cu un amic sau un coleg de clasa.incearca,atunci cand este prin preajma, sa stai cu un alt baiat; poate devine gelos si o sa discute cu tine in privinta celor intamplate... sper ca ti-am fost de ajutor
O sa-i pese in vreun fel, ca nu-i de carpa!
Fii tare, fa-te ca ploua, nu-i da satisfactia de invingator.
Dar nici penibila incearca sa nu devii!
Baietii stiu doar sa se foloseasca arata-i ca esti indiferenta sa nu vada ca nu poti fara el
Prefa-te ca nu exista si indiferenta ta il va durea sau filirteaza cu alti baieti, poate va devenii gelos si cand va veni la tine tine-l putin pejar apoi impacati-va.
Eu am patit la fel dupa o relatie de 5 luni. neam desp acum in noiembrie. nu puteam sa fiu indiferenta stiind ca el mi-a zis primul te iubesc. a fost o relatie perfecta. dar nu e o solutie nici sa. l ignori nici sa. l pupi in fund. poartate cu el cum te-ai purtat in relatie. foarte putin indiferenta.si nu incerca sa. l faci gelos ca o sa creada ca nu ai tinut la el