Nu te mai iubeste. stai linistit ca nu vei ramane necasatorit:* Nu o mai bga in seamna si trateazo cu indiferenta nu o mai cauta deloc vei trece peste. Ai incredere!
Eu zic sa ii dai mai mult timp daca tot asa o sa fie poate ii mai bine sa incerci ceva nou eu am o prietena de 3 ani si parca pe zi cve trece tot mai mult se duce iubire pe bile
Poate trece printr-o perioada mai grea si are nevoie de o pauza. Oricum 7 ani de relatie nu e o perioada pe care sa o uiti in 2-3 zile asa fara motiv. Poate ar trebui sa o lasi in pace cateva zile sa vezi cum reactioneaza ca poate iti face surpriza si vine ea la tine.Succes!
Parerea mea este sa nu o mai cauti sa fii indiferent cu ea si sa o lasi in pace daca te iubeste cu adevarat se va intoarce ea la tine si isi va pune tot felul de intrebari cum de nu ma suna? cum de nu ma cauta? de ce oare? nu mai tine la mine? si la un momendat va veni ea fii mai sigur pe tine si incearca chiar sa iesi cu altcineva sa iti refaci viata stiu ca 7 ani insemna mult eu am patit la fel dupa un an jumate si acum sunt indiferenta chiar daca mai tin la el las-o si pe ea sa isi deea seama ce a pierdut si debea at o sa ii para rau. Sper sa iti fi fost de ajutor
Incearca sa discuti cu ea, si daca iti va spune si tie in fata sa o lasi in pace, ai sa iti dai seama pe loc daca asta e ceea ce vrea. Si daca asta vrea te sfatuiesc sa o lasi in pace, sa-ti continui viata si sigur ai sa gasesti o fata care sa te merite si sa-ti impartaseasca sentimentele. Mergi mai departe, viata nu se opreste aici.
Mai baiatule las-o ma sunt o gramada de fete nu merita si mai ales nu ii mai da atentie fi indiferent poate asa cine stie si umbla cu alte fete poate isis da seama ce a pierdut bafta
Daca a spus ca ca nu-ti rasp inseamna ca nu e sigura de ceea ce simte. deci sanse inca mai ai. oricum... e o rel de 7 ani. atatia ani alaturi de o pers nu se uita usor. cun situatii in care pers aveau rel de 5-6 ani si fata ai intrat in anturaje rele si s-a lasat influentata sa renunte la rel ca respectivii ii spuneau ca ''isi pierde anii cu un singur baiat''. asta ar fi o explicatie la comportamentul ei. sau poate s-a intamplat alkeva. parerea mea este ca ar trebui sa o lasi singura o perioada scurta ca sa se linisteaska apele si apoi sa vorbesti serioas cu ea. bafta.
Nu cred ca au fost degeaba, daca nu te iubea nu cred ca mai astepta atata ca sa va despartiti. poate ca este alkeva. o relatie stabila nu se poate destrama asa dintr-o data. o fata nu plange pentru ca o streseaza cineva, poate lipsa de incredere a determinat-o sa faca pasul acesta. incearca sa mai vorbesti cu ea peste ceva timp si vezi ce a facut-o sa-si piarda increderea. stiu cum stau lucrurile intr-o rel unde nu este incredere. in legatura cu cererea in casatorie... te iubeste dar lipsa de incredere o pune pe ganduri. e ceva normal. dar daca u te straduiesti atat sa-i dovedesti ca o iubesti...nu inteleg ce o mai face sa se indoiasca atat de tare!
Ia zis unui prieten ca nu scapa de mine, cica avea lacrimi in ochii si ca vrea sa o las in pace ca daca s-a despartit de mine clar nu mai vrea sa ne impacam.Motivul despartirii a fost ca vrea altceva de la viata si ca nu are incredere in mine. Oare mai are vreun sens? sau astia 7 ani au fost degeaba, precizez ca ma vede zilnic, nu ne salutam, pur si simplu trecem unu pe langa celalalt.
Eu am avut o relatie de 2 iar intr-o seara prietenul meu mi-a zis ca vrea o poza fusesm o saptamana certati din cauza lui si o tipa s a bagat in seama cu el.si i-am zis ca ii respect decizia si peste 2 zile l-am sunat a zis sa nul mai caut niciodata ca nu mai iubit niciodata ca nu am insemnat nimic. apoi peste 2 saptamani l-am vazut cu aia si acum is de 5 luni impreuna...si nu m-a cautat de atunci deloc eu l-am mai sunat si zicea sa nul mai sun sa nul mai caut sa-l las in pace ca s-a terminat am fost la el acasa sa vb cu el nimic nici acum nu inteleg de ce...plus ca dupa ce sa comb cu ea a pus poze cu ea la avatar aveau comm pe hi5 ca se iubesc.
.pacat de cei ce au descoperit iubirea...niciodata nu vor fi fericiti cu teama ca vor pierde persoana iubita.
AndrewTate7789 întreabă: