Dacă vrei să fii mai rece niciodată nu o să ai o relaţie adevărată. Iubirea nu e aşa cum spui tu, nu vrei să suferi, păi nimeni nu vrea să sufere în viaţa asta şi dacă nu încerci dacă nu eşti total deschisă nu vei avea o relaţie ok. Trebuie să fi tu pentru că altfel nu te vei simţi bine, fi naturală, nu te lua după ce trebuie să faci şi ce nu trebuie să faci. Lucrurile astea le vei simţi pe moment. De ce nu-ţi pui întrebarea următoare : ce pot face ca totul să fie bine? Întradevăr e devreme sunteţi de o săptămână împreună, dar dacă vrei iubirea perfectă, trebuie să dai tot de la tine, dacă vei fi rănită asta e! Trece! Baftă!
Pune suflet dar si minte. Nu visa la o iubire pe care s-o astepti toata viata. Realitatea e una, imaginatia alta, e pacat sa imbatranesti ca sa te convingi de asta. Daca nu vrei sa pui suflet intr-o relatie inseamna ca te prefaci ca esti intr-o relatie. Poate aveai nevoie de o pauza intre cele doua, in care sa cantaresti un pic si greselile tale. Pune in balanta ce oferi si ce astepti, pune-te si in locul lui. Iar greselile au rolul lor in viata, nu traiesti fara sa gresesti. Greseala este o fapta ale carei consecinte nu le doresti. Dar fara sa cazi nu inveti sa mergi
Cred ca ar trebui sa te multzumesty cu ce ai fiecare iubeste in felul lui si in modul lui cum se sp nu?"nu poti obliga o persoana sa te iubeasca cum vei tu cum ar fi sa-i spun la unu vreau sa ma iubesty asa asa si asa asta n-ar mai fi iubire crede-ma ar fi CURATA OBLIGATZYE
Daca ma crezi te inteleg perfect pentru ca si eu trec prin momente grele in relatie.Sincer,nu imi imaginez cum ai putut trece asa repede peste o relatie de 4 ani si de aceea te admir.Scuze ca nu am un raspuns sa-ti dau pentru ca nu sunt in masura, am simtit doar sa iti trimit acest mesaj. Singurul lucru pe care vreau sa ti-l spun este acesta:in noua relatie sa nu fii falsa, sa fii asa cum esti tu, nu sa te schimbi de frica greselilor trecute
Daca ma crezi te inteleg perfect pentru ca si eu trec prin momente grele in relatie.Sincer,nu imi imaginez cum ai putut trece asa repede peste o relatie de 4 ani si de aceea te admir.Scuze ca nu am un raspuns sa-ti dau pentru ca nu sunt in masura,am simtit doar sa iti trimit acest mesaj. Singurul lucru pe care vreau sa ti-l spun este acesta:in noua relatie sa nu fii falsa,sa fii asa cum esti tu,nu sa te schimbi de frica greselilor trecute
"Pt mine intr-o relatie conteaza f mult sa ma faca sa ma simt protejata, rasfatata, unica"- serios? Daca gandesti asa, ai sa pierzi mult in iubire. Nu astepta sa ti se ofere pe tava ce doresti, e mult prea copilaresc. Ai pretentii si dupa motivul pe care l-ai invocat, cred ca esti putin cam rasfatata. Atat baiatul cat si fata trebuie sa faca compromisuri, sa se sustina in momentele grele si sa vorbeasca deschis. De unde atatea pretentii? Continua cu atitudinea asta si poate te va lua de nevasta vreun nepot de`al lui Becali.
Gandeste-te putin si la noul tau partener: tu inca mai ai sentimente pentru fostul si, intr-un fel, te folosesti de el. Asteapta, nu te avanta in noua relatie, lasa timpul sa decida.
Cat despre atitudinea ta: nu incerca sa-ti creezi un portret perfectionist fata de noul partener, fii tu, cu bune si rele.
Pai ai rabdare sa treaca timpul si sa il cunosti mai bine din toate punctele de vedere...iti sp pentru ca si eu am o relatie cu ubitu meu de 1 an jumatate si inca nu il cunosc bine din toate punctele de vedere... daca iti cere mai devreme decat ar trebui sa te culki cu el nu o face daca nu esti sigura de asta! puneti toata increderea pe tine si stai pentru un moment si realizeaza inainte de tot