| clauuuu a întrebat:

Dupa o relatie lunga, prietenul meu fiind si coleg de clasa, s-a despartit de mine pentru ca cica "sunt grasa". Am vreo 3-4 kg in plus, sunt doar putin plinuta, nicidecum grasa.La inceput tot asa am fost, nu pot sa spun ca m-am ingrasat si de aia nu ii mai place. Mi-am pus ambitia ca in 3 saptamani pana ce incepe scoala, sa slabesc si sa se vada rezultate. Ce ziceti, isi va da seama ce a pierdut, ii va parea rau?

6 răspunsuri:
| Andrre a răspuns:

Nu stiu. nu cred ca, conteaza asa mult 3-4 kg.straight face
si daca intredevar te iubeste isi va da seama ce a pierdut chiar daca nu reusesti sa le dai jos. :*

| flory13 a răspuns:

Sincer, nu cred ca acel baiat merita orice mic sacrificiu din partea ta.
este posibil ca motivul pentru care el s-a despartit de tine sa fii fost altul, ca a gasit o alta fata, ca prietenii lui l-au influentat, ca inca nu e pregatit pentru o relatie, ca se simte foarte intemnitat, ca nu mai are libertate, etc.
nu cred ca el s-a despartit de tine din cauza a 3-4 kg. sa fim seriosi. cat de mult se vad aceste kg? aproape deloc.
suna-l si intrebal care a fost adevaratul motiv pentru care s-a despartit de tine. si lamuriti ceea ce nu a mers in relatia voastra.
si, odata ce el s-a despartit de tine, tuh nu trebuie sa ii arati ca iti pasa asa de mult, pentru ca aratand-ui indiferenta te va dori din nou.
sper ca ti-am fost de folos happy
succeswinking

| BellsC a răspuns:

Daca te-a placut o sa-i para rau si cred ca va incerca sa fie cu tine.
Dar tu nu trebuie sa scapi de kg acelea pentru el, daca te iubea sincer ii placea de tine si cu 100 de kg in plus.Cand vrei sa slabesti trebuie sa o faci pentru tine, pentru sanatatea ta si pentru a te simti bine in pielea ta:*
Succes cu slabitul:*

| victoR1k_1606 a răspuns:

Ma gandesc ca, poate a cunoscut pe alta. si s-a saturat de tine. N-a avut motiv de cearta, a gasit unul. Te rog eu, sa nu-ti intre in cap ideea ca esti grasa, n-o sa MAI IASA VREODATA. Cica iubire. vad ce deasa mai e iubirea ca ne despartim de la 3-4 kilograme pisamas pe ele de kilograme. Fat-o, ignora-l, arata-i ca a fost prost, fii desteapta, ce dracu.

| Crisu a răspuns:

N.am nici o idee.insa alea 3. 4 gk in plus nu se vad. poate avea alt motiv, sau poate nu mai vroia si a bagat. o si el pe asta, ce sa zica si el.nu merita sa te zbatsi atat sa slabesti, doar ca sa. i demonstrezi lui ce? ce a pierdut? well, asta isi poate da seama si fara sa dai kg alea jos. dar daca chiar iti doresti asta, poti incerca.

| Daiana_1431 a răspuns:

3-4 kg nu se vad asa rau. este o aberatie. daca intr'adevar tinea la tine nu te lasa pentru lucrul asta. daca vrei slabeste cum zici tu daca vei putea, poate doar sa ii faci in ciuda, dar de impacat iti sugerez sa nu te impaci pentru ca nu este un baiat care normal ar trebui sa tina la prietena lui asa cum este. iar tu, daca te simti bine in pielea ta, lasa-l pe el in pace ca sunt altii care intr'adevar aprecieaza ceea ce esti in total.