Teoretic asa cum spune Delia 75!
In multe cazuri... e bine sa FIE!
Bun ...rau...SA FIE!
E rau fara!
Pai ar fi cam,, mmm .nu.nu mai bine ar fi sa... ooo las-o balta. barbatul perfect ar trebui sa ma contrazica la tot ce spun...
Doamnelor, barbatul ideal este acela pe care-l meritati, fiecare dintre voi. Vad ca (aproape) toate viseaza la adonisi plini de bani si subjugati in totalitate de ele. Nu vad sa-si puna niciuna intrebarea: oare merit eu un astfel de barbat ca cel pe care-l visez/pretind?
Eu sunt barbat, o iubesc pe EA, amandoi stim ca nimeni nu e perfect si acceptam, in consecinta, defectele celuilalt, incercand sa scapam de ale noastre.
Va doresc sa (re)veniti grabnic cu picioarele pe pamant si sa va alegeti partenerii din oferta existenta. Si nu uitati sa dati ochelarii roz jos de pe nas; veti avea ocazia sa vedeti lumea in culorile reale. Succes!
Nu exista barabatul ideal. Asa cum nu exista nici femeia ideala. Exista doar barbatul/femeia potrivit/a. Pentru mine barbatul ideal, cum ii spui tu, este barbatul care stie sa ma inteleaga, sa ma iubeasca, sa ma respecte, sa ma ajute cand am nevoie. Sa ne completam reciproc.
Mai inalt decit o fata si normal ca mai mare da sa nu depaseasca de 3-5 ani mai mare ...plond sau brunet numai nu saten si sa aiba cit de cit situatie materiala buna. sa fie destept sa se comporte frumos sa nu vorbeasca prostii sa stie a pretui viata si persoana de linga el.asta dupa parerea mea este un baiat ideal
Nu exista! daca ar exista viata ar fi fff grea nu ar mai fii usoara pentru ca daca exista barbatii ideali toate am ramane grele
Un domn care "sarbatorea " 40 de ani de casatorie a fost intrebat care este secretul unei relatii asa de indelungate.Domnul a raspuns ca doar 2 cuvinte: "da, draga"
Delia 75 --> Mamaie esti dusa auzi la ea
Sa mearga la shopping cu tine
- Sa fie fidel. El nu intoarce capul dupa alte femei pentru ca stie ca intr-o relatie serioasa fidelitatea e obligatorie. Si mai stie ca te iubeste si ca nu vrea sa te faca sa suferi.
- Sa prefere o seara linistita petrecuta cu tine decat sa se intalneasca cu baietii. Pentru el tu esti cea mai importanta asa ca, mereu va prefera sa-si petreaca timpul cu tine. Pe amici ii poate vedea mai tarziu,! si oricum ei vor intelege! Al tau barbat creca e hamster animal de casa la revedere)
Sa stie sa se poarte cu mine si sa ma iubeasca...sa aiba un suflet bun dar si un fizic pe masura
Fetelor... hei mai visati mult? Sa-mi spuneti si mie cind va treziti, aveti grija ca somnul peste masura dauneaza grav sanatatii.In alta ordine de idei aveti grija ce va doriti sa nu se indeplineasca ca pe urma parca iar va vad dormind...
Pai.in primul rand sincer si sa spuna adevarul MEREU.chiar si cand greseste! 2. sa fie glumet.(daca nu se crede sau daca rade numai el la glumele lui atunci sa nu incerce sa fie) 3.nu stiu dc da imi plac tipii gelosi te fac sa te simti apreciata si valoroasa:X.comoara lui.bine. a doua
) si tine minte.NU ASPECTUL CONTEAZA CI PERSONALITATEA chiar ffff mult.
poate fi el frum si prost sa puta.sau nu neaparat sa fie inteligent.ci destept(sper ca stii diferenta).
Nu exista barbat ideal! fiecare cu ale lui, daca ar exista atunci nici o femeie nu l-ar avea pentru ca nu am sti sa-l pretuim!
Daca te gandesti mai bine nu exista asa ceva dar ne putem inchipui: amuzant, dragut.sa se comporte bine cu prietena, sa nu isi lase prietena balta pentru un amarat meci de fotball
Sa fie blond; sa aiba ochi albastri sau caprui de preferat caprui, copilaros, sensibil, si cam atat
Nu stiu de ce majoritatea baietilor spun ca barbatul ideal pentru o femeie este acela cu bani.Nu toate fetele vor bani de la baieti, pe mine de exemplu nu ma intereseaza deloc asa ceva. Farmecul unei relatii este sa existe cat mai multa simplitate si sa muncim impreuna ca sa ne intretinem.Atata timp cat exista iubire, respect si intelegere nu vad de ce ar mai trebui alte lucruri materiale.Eu mi-asi iubi barbatul(cand il voi gasi) indiferent de cum este imbracat, de casa pe care o are sau de fizic.Omul pe care trebuie sa il iubesti este cel de dinauntrul trupului, trebuie sa iubesti fiinta unei persoane, sufletului lui, trebuie sa il ajuti, sa il respecti.Problema insa este ca baietii sunt cei care pun accentul pe lucruri materiale pentru ca ei isi cumpara masini si au tot felul de fite cum ar fi sa se aranjeze, sa aiba fizic bun, lucruri complet aiurea si nefolositoare.
Barbatu-l ideal? hmmm pai sa ma gandesc sa aiba nasu mare si sa fie cocosat si sa aiba multi bani sa-i dau in cap si sai ieau bani
Cum ma sa primeasca Antonia funda cand ea a spus ca este asa cum aspus Delia75 pai nu trebuia Delia sa primeasca funda?
Nu pot sa cred cum viseaza unele pers cu ochii deschisi... ce vreti de fapt un TV(sa fie amuzant, cu simtul umorului, etc) Vreti "barbatul ideal" dar cine e "femeia ideala"? Daca exista ea va exista si el... dar nu exista
Nu pot sa cred cum unele pers viseaza cu ochii deschisi...de fapt voi ce va doriti:o marioneta, un tv(sa aiba simtu umorului) sau ce? visati la barbatul ideal sa il gasiti dar exista femeia ideala? daca exista ea exista si el dar din pacate nu exista asta e relitatea asa ca treziti-va si nu mai visati la barbatii ideali
Calm, destul de dragut. sa stie cum sa se comporte cu o fata (se include a nu fi badaran). sa aiba gusturi si la imbracaminte cat de cat. sincer si cu simtul umorului dezvoltat. cred ca macar o caracteristica din acestea va atrage orice femeie/fata
Un barbat ideal pentru orice femeie trebuie sa fie delicat cu o femeie trebuie sa o iubeasca sa ii fie alaturi
sunt de aceeasi parere cu Delia 75