1. ochii
2. Felul cum arat
3.Comportamentul [Care este din punctul meu de vedere cel mai important ]
Vorbele, atitudinea, Rasul acela mai cu vino-n coa', tupeul.senzualitatea,inteligenta. si in acelasi timp ''Misto-ul sa zic asa''
1. Increderea 2. Vocabular (inteligent si caterinca) 3. Aspect fizic 4. Sinceritatea; daca astea 4 sunt prezente, treaba e buna, pana la proba sportiva unde daca faci figuri normale, lungi orizontale, ai cardanu umflat si mare si la fata ii place... asta pentru ca sa nu uitam ca femeia duce dor de barbat
Vrei cumva sa te documentezi ca sa te orientezi cam cum ar trebui sa fi tu?
Iti spune eu niste puncte tari in seductie...
Sa fi tu insuti!
Am foarte multe puncte de seductie, insa cel mai conturat sint buzele.Eu am un zimbet foarte frumos si fara sa vreau baietii intra in vorba cu mine.Si toti imi dau aceiasi intrebare "cine din familia mea mai are asa zimbet?"iar celelalte vin de la sine, trebuie sa gindesti corect, sarm, inteligenta, look, sa fii sincera, penturca daca minti nu uita ca totul iese la iveala, amabila s. a
Zambetul, vorbele dulci, privirea, ochii, buzele, caldura sufleteasca, puritatea...
Stii ce vor femeile de la un barbat de fapt?
Eu am gasit raspunsul foarte clar formulat la un tip Sorin pe site-ul lui.
A facut el un video si a explicat foarte clar ce vor femeile de la un barbat cand le agati.
Recomand: http://www.scoaladeseductie.ro/......lnire.html
Pai.depinde de ce seductie e vorba pentru ca oamenii se pot indragostii de tine din orice motiv. deci nu exista chiar parti de seductie.